NEMAM TAMO NIKOG SVOG, SPAVAM U HOTELU: Sloboda Mićalović kroz suze govorila o detinjstvu, a ovo je boli i dan-danas!

Autor:

Zabava

02.10.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša najpoznatija glumica Sloboda Mićalović otvorila dušu o rodnom Leskovcu, pa kroz suze priznala da je više ništa ne veže za njega.

NEMAM TAMO NIKOG SVOG, SPAVAM U HOTELU: Sloboda Mićalović kroz suze govorila o detinjstvu, a ovo je boli i dan-danas!

Foto: Instagram pritscreen

Sloboda Mićalović je jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih glumica koja je angažovana kako u pozorištu tako i na filmskom platnu. Rođena je u Leskovcu 1981. godine. Završila je srednju muzičku školu, a studirala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Predraga Bajčetića.


Glumicu smo imali prilike da gledamo u seriji "Bilo jednom u Srbiji", u kojoj tumači lik Ružice, a ovo ostvarenje snimalo se upravo u Leskovcu u kom je Sloboda odrasla. Ona je tada istakla da je povratak u Leskovac u njoj probudio dosta osećanja.
Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović

 


- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu... Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat... Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci - ispričala je glumica za Gloriu, pa dodala da u njenom Leskovcu više ništa nije kao pre:

Republika

Foto: instagram.com/hipokampelefantokamela

Sloboda Mićalović

 


- Sva ta mesta me duboko vraćaju u jedan bezbrižan period života. Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo "dole" i prisetimo se raznih događaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.10.2023 00:05

Ah da,nema nikog,gospodnja je postala Beogradska,pa gde joj je rodbina,da nisu svi pomrli,ma koga ona zajebava u mozak