"KAO DA SE NA SEKUND VRATIO..." Ćerki Tome Zdravkovića oči pune suza, ne skida pogled sa očeveog spomenika (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica Tome Zdravkovića emotivno dočekala otkrivanje spomenika svog oca u Skadarliji.

Nakon više od tri decenije otkako više nije sa nama, danas je u Skadarliji u centru Beograda otkriven spomenik legendarnom pevaču narodne muzike, Tomi Zdravkoviču. Svečanoj ceremoniji prisustvovala je njegova udovica Gordana Goca Zdravković, ali i ćerka Žaklina, koja ovom prilikom emotivno govorila o svom ocu.

Naime, Tomina naslednica je istakla da je danas osetila njegovo prisustvo, kao i da bista verodostojno urađena, jer je odmah prepoznala njegov osmeh i oči.

- Kao da se na sekud vratio... Oseća se da postoji njegovo prisustvo. Jako je lepo napravljen, iako je od metala, ali ima dušu. Kada je spomenik otkriven, osetila sam najpre iznenađenje. Znala sam da je kip, to sam očekivala, ali nisam očekivala da će biti tako realno napravljen. Osmeh je isti, nos, zatvorene oči, pesma i čuješ muziku. Ne bih mogla da izdvojim koja mi je najdraža, sve ih volim. Ja dolazim ovde dvaput godišnje, koliko mogu. Toma je često nastupao u Skadarliji, probudi mi se uvek emocija kada šetam ovom ulicom - istakla je Žaklina ispred našeg objetkiva, te se osvrnula i na svog sina i otkrila da li je nasledio talenat za muziku od svog dede:

- Moj sin svira gitaru, muzikalan je, ali sluša potpuno drugačiju vrstu muzike. Ne želi da se bavi estradom, ima 21 godinu i izuzetno voli muziku - zaključila je ćerka Tome Zdravkovića za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading