MILAN STANKOVIĆ HOSPITALIZOVAN U HILANDARU: Pevač kolabirao, hitno mu ukazana pomoć na svetom mestu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.10.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač kolabirao, hitno mu ukazana pomoć na svetom mestu!

MILAN STANKOVIĆ HOSPITALIZOVAN U HILANDARU: Pevač kolabirao, hitno mu ukazana pomoć na svetom mestu (FOTO)

Foto: E-stock, Tanjug/Predrag Mitić

Pevač i nekadašnja "Zvezda Granda", Milan Stanković, završio je na infuziji i nalazi se u ambulanti koja je u okviru manastira Hilandar. Iako se ne oglašava tako često na društvenim mrežama, sada je zabrinuo pratioce najnovijom objavom.

Naime, Stanković je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju momenta kada leži u krevetu hitne pomoći, sa braunilom u ruci, podelivši i lokaciju na kojoj se nalazi. Kako se može videti u objavi, sa njim je bio i bolničar, a na zidovima se mogu videti i ikone.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

MIlan Stanković instagram

Podsetimo, Milan Stankvić već izvesno vreme nije prisutan na javnoj sceni. Iako su mnogi pomislili da on više neće boraviti u manastirima, kada je nedavno sa društvene mreže Instagram obrisao sve verske fotografije i da se vraća na estradu, Milan ih je sad razuverio kada je objavio da je ponovo otišao na Svetu Goru, gde, kako se već pisalo, pravi melem za karcinom, što je potvrdio i teolog Miloš Stojković.

Tačno je da Milan pomaže manastiru Hilandar. On dolazi u manastir i sam se prijavi da nešto pomogne u manastiru vezano za svakodnevne radove unutar monaške zajednice Hilandara. Sećam se da su mu skoro monasi kao blagoslov dali poslušanje iliti zadatak da pomogne u pripremi kozlica. To je melem protiv karcinoma koji se pravi i može se nabaviti na Svetoj Gori - rekao je Stojković za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading