"PREVARILI SU ME, DOBILA SAM SAMO 100 DINARA" Skandal na pomenu Tome Zdravkovića, udovica tvrdi da je POKRADENA (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

30.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrila Gordana Zdravković, Bane Obradović i Dragan Bjeloglić su je prevarili oko autorskih prava za film "Toma", od kog nije dobila ni dinara!

Kako je Gordana istakla, Obradović ju je pokrao i potpuno prevario po svim mogućim osnovama, te dodala da je pomoć potražila i kod Bjelogrlića, kao i da je Aco Pejović izbegava nakon svega.

- Ne znam ni da li da vam pričam o tome, ali u suštini, oni su me svi prevarili za film! Potpisala sam jedan ugovor za film koji nisam čitala, tako da je Bane Obradović uradio sve u svoju korist. Verovatno je to sve bilo planski, čim nije hteo da potpiše... On jeste potpisao ugovor, ali u svoju korist. Verovala sam im, nisam ni jednog trenutka sumnjala u njega. Pričala sam sa Bjelogrlićem, on je meni rekao: "Znaš šta, ti jesi oštećena, ali ja ti ne mogu ništa pomoći, ja sam njega isplatio", to su njegove reči. Čovek se povlači iz te priče, jer je njemu Bane pokazao ugovor da ima sva prava. Ja jesam dala ovlašćenje, ali nikakva prava. Moja je greška što nisam čitala bolje, mislila sam da je on jedan normalan, pošten i porodičan čovek, ima troje dece, mislila sam da tako nešto ne može da se dogodi. Nije hteo da mi kaže koja je cifra u pitanju, nije hteo da mi kaže. On je uzeo procenat od svake projekcije, ko zna koliko je tu novca. Šokirana sam, htela sam da obezbedim decu, a ne sebe, ja sam već gotova, pri kraju sam - ističe Zdravkovićka, te nastavlja:

- Nijedan jedini dinar nisam dobila od filma. Za dozvolu da se snimi film dali su 5.000 evra, to je sve, i to samo na insistiranje mog sina, nisu ni to hteli da daju. On nije hteo da dođe danas ovde kako se ne bi sreo sa nekim ljudima i napravio neki haos. Oni su svi dolazili svake godine ovde, i Bane Obradović, Željko Joksimović, Aco Pejović... Svi su oni upoznati sa ovim slučajem, a niko se nikad nije javio. Oni su završili svoje, ovde se neće više pojaviti. Bane je sve isplanirao, rekla samu mu: "Šta sad, šta je ostalo, da ga vadimo iz groba", rekao mi je da je mislio da nema potrebe da potpisujemo ugovor. Nisam se ja svađala sa njim, verujem u onog gore, svakog će kazna sitći na ovaj ili onaj način. Ne želim da ga blatim, ali želim da svi sazaju šta je uradio! Ne javlja se, ne odgovara na pozive... Prevarena sam - kaže Goca, te dodaje da serija neće moći da se emituje dok ne bude korektno isplaćena, kao i da je Aco Pejović izbegava:

Republika

Foto: Republika

Bane Obradović

- Izrazila sam želju da Aco Pejović dođe na otvaranje spomenika, zvala sam ga, međutim, ni on se nije javio. To je verovatno društvo koje zavisi jedno od drugoga, tako da se ne javljaju. Raščerupali su me i sa njegovim pesama, uzimao je ko je šta hteo, prodavali su prava, prerađivali su pesme... Svašta su radili! Svima sam govorila, sve mogu, ali nikako da se prodaju te pesme, želela sam da ostanu onako kako ih je on pevao. Međutim, ima bar desetak pesama koje su sada uništene. Možete li da verujete da mi je PIO ove godine uplatio samo 100 dinara, jer se navodno samo jedna Tomina pesma čula samo jednom za godinu dana - zaključuje Tomina udovica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milan

30.09.2023 15:02

Aco Pejović je bio najbolji prijatelj Rođe Raičevića pa znamo kako je Rođino nasleđe obavijeno misterijom. 🤑♥️♠️🤑🎃

Savet

01.10.2023 10:09

Nađite dobrog advokata, da obori ugovor kao ŠTETAN. Ne plaćajte po parnici i ročištima, nego dajte advokatu ozbiljan procenat od naplaćenog. Slobodno ih oderite za ovo do sada.