NEVOLJE U RAJU: Zvezdin rival u LŠ u PROBLEMU! VELIKA promena!

Autor:

Sport

30.09.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rasplet...

NEVOLJE U RAJU: Zvezdin rival u LŠ u PROBLEMU! VELIKA promena!

Foto: screenshot

Fudbalski klub Lajpcig koji je u istoj grupi sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona smeni je sportskog direktora Maksa Eberla.

Eberl je dobio otkaz nakon samo devet meseci u klubu i nekih sjajnih poteza, a razlog je taj što se pričalo da tajno pregovara sa Bajern Minhenom.

Nisu Nemci ništa prepustili sudbini, pa su ga oterali "na vreme".

- Nedostatak posvećenosti klubu doveo nas je do ove odluke. Potez je napravljen bez osvrta na napravljene rezultate - saopštili su iz Lajpciga povodom ove odluke.

Ruven Šreder zauzeće upražnjenu fotelju, a ambicije kluba ostaju iste.

Interesantno je da se ovo događa baš pred meč sa Bajernom, dok će situaciju pratiti i Crvena zvezda. Srpski šampion prvo 4. oktobra igra meč protiv Jang bojsa u Ligi šampiona, a onda sledi "dupli program" protiv Lajpciga. Prvo 25. oktobra u Nemačkoj, a zatim 7. novembra u Beogradu, a nije tajna da se žrebu posebno radovao Eberl koji kao da je očekivao dve lake pobede za "bikove".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lajpciga

 

Očekuje se da Eberl bude uskoro promovisan u Minhenu, a sarađivaće sa Kristofom Frojndom, takođe bivšim funkcionerom Lajpciga.

Gigant iz Bavarske je uprkos osvojenoj tituli prošle sezone bio nezadovoljan radom Hasana Salihamidžića i Olivera Kana, tako da su smenili oba direktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading