U PET GRADOVA ZAPLENJENA VELIKA KOLIČINA NARKOTIKA: Uhapšene dve osobe!

Autor:

Hronika

30.09.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregledom automobila kojim je u Pančevu upravljao dvadesetogodišnji muškarac zaplenjeno je više od kilogram marihuane.

U PET GRADOVA ZAPLENJENA VELIKA KOLIČINA NARKOTIKA: Uhapšene dve osobe!

Foto: Shutterstock

Pančevačka policija je, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u pet odvojenih akcija, na teritoriji Pančeva, Beograda, Smedereva, Vršca i Kovina, zaplenila različite vrste narkotika i uhapsila dve osobe osumnjičene da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv trojice muškaraca biti podnete krivične prijave u redovnom postupku. 

Policija je na parceli u okolini Smedereva uhapsila A. S. (1986) na kojoj je, kako se sumnja, gajio kanabis i zaplenila 130 stabljika ove biljke visine od 1,5 do 2,5 metra, dok je pretresom njegovog stana u okolini Beograda pronađeno više od dva litra tečnog amfetamina, oko 0,4 litra amfetaminiskog ulja, 600 grama marihuane i manja količina kofeina. 

U drugoj akciji, u okolini Vršca, policija je u dvorištu osumnjičenog B. B. (1978) pronašla zasad sa 23 stabljike kanabisa visine oko dva metra. 

A. S. i B. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnim tužilaštvima.

  Takođe, u stanu tridesetosmogodišnjeg muškarca u okolini Kovina, pronađeno je šest stabljika kanabisa, manja količina marihuane i pištolj, pa je protiv njega podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je u stanu četrdesettrogodišnjeg muškarca u Vršcu zaplenila oko kilogram psihoaktivnih pečuraka u fazi sušenja, 385 grama osušenih pečuraka, kao i više komada ovih pečuraka u fazi uzgajanja, i manja količinu marihuane. 

Pregledom automobila kojim je u Pančevu upravljao dvadesetogodišnji muškarac zaplenjeno je više od kilogram marihuane.

Protiv četrdesettrogodišnjaka i dvadesetogodišnjaka podnete su krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava Pančevo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading