LEPA BRENA ZAMALO POGINULA DA BI STIGLA KOD PRIJE U ARENU: Vozila kao sumanuta do Beograda, sva se zadihala (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

29.09.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumanuto izletela iz automibila ispred beogradske Arene!

 

 

Večeras se u beogradskoj Areni održava drugi veliki koncert muzičke zvezde Aleksandre Prijović, a članovi porodice, kolege i prijatelji i ove noći su tu kako bi je podržali, ali i uživali u spektaklu. Kako su mediji preneli, na večeršanjem koncertu najavljena je i Lepa Brena, koja će zajedno sa velikoj bini ukrstiti glasove sa snajkom, međutim, ona se pojavila tek sada.

Naime, kako saznajemo od izvora sa lica mesta, Brena je imala već dogovoren nastup u Inđiji, te je odmah po završetku sela u automobil i krenula put Beograda, kako bi što pre stigla u beogradsku Arenu. Ona je ove navode i sama potvrdila pred našom kameru, kada je istakla da je zamalo poginula, jer je vozila, narodski rečeno, punom parom.

- Znači, ono... Pogibija! Molim vas, jedva smo stigli - rekla je zadihano pevačica kada je izletela iz srebrne mašine, te nakon kratkog poziranja pristunim fotorepoterima uletela u Arenu.

Inače, na koncert Aleksandre Prijović među prvima je stigla njena svekrva, Zorica Nakić, koja je sa širokim osmehom pozirala prisutnim fotorepoterima, a zatim i u izjavi za naš portal istakla da je ponosna na svoju snajku, kao i da će se večeras ludo zabaviti.

Naravno da sam lepo raspoložena, kako drugačije... I sinoć sam bila, i večeras ću, fantastično sam se provela, nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Volim sve Aleksandrine pesme koje je pisao Filip, a i generalno, nema loše pesme. Filip voli to da radi, voli da piše i dobro mu ide, ja ga u tome podržavam - istakla je Zorica kratko za Republiku, a koju smo pevačicu uhvatili u intimnim trenucima sa dečkom pred punom Arenom, pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mina

01.10.2023 18:30

Na metli!

Miki

30.01.2024 19:41

Budala, a sta reci kompleksacici bakici