MAJKU HITNO PRIJAVITI CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Oglasio se predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, Silviji sledi KAZNA!

Autor:

Zabava

02.10.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, Damir Okanović hitno reagovao na nepromišljen potez Silvije Djogani.

MAJKU HITNO PRIJAVITI CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Oglasio se predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, Silviji sledi KAZNA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com

Silvija Đogani, ćerka densera Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, šokirala je javnost kada je na društvenoj mreži Instagram podelila vide- snimak kako njena desetogodišnja ćerka vozi automobil.


Ovim povodom oglasio se predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, Damir Okanović, koji je oštro osudio ovaj potez Đoganijeve. Damir je istakao i da je potrebna hitna reakcija Centra za socijalni rad kao i reakcija tužilaštva.
Republika

Foto: ATA Images/M. P.

Silvija Đogani

 

- Maloletno dete koje vozi sa svega deset godina ugrožava ne samo svoj, vec i živote drugih ljudi. Potrebna je hitna reakcija Centra za socijalni rad, kao i policije i tužilaštva - rekao je Okanovic za Alo.


Inače, Silvija je izjavila da je "učila" dete da vozi automobil u Surčinu, gde joj je ćerka sama sedela za volanom, dok je ona bila na mestu suvozača. Njeno sra,no pranje je još više razbesnelo javnost.


Moja ćerka nije vozila po ulici. U pitanju je naš plac u Surčinu, koji gleda na ulicu, pa je samim tim delovalo kao da ona vozi po ulici. Nisam luda da ugrožavam svoje dete i druge ljude. Ona je izrazila želju da vozi automobil, a ja kao majka ne dopuštam da ima strahove. Smatram da to nije ništa strašno što smo joj dali da vozi. Sve vreme sam ja bila uz nju, tačnije pored nje. Pre toga smo ceo dan probale da dajemo gas, kočimo... Celu situaciju sam snimila, jer sam smatrala da je to jedna sposobnost koju moja ćerka ima i da je to lepo - pravda se Silvija, a na pitanje da li je mogla da ugrozi sebe i dete, ona odgovara.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Damir Okanović

 

- Obezbedila sam sve uslove da ne krene po zlu. Ne postoji plašljivija majka nego što sam ja. Ne dam joj ništa, ne ide sama ni do prodavnice. Brinem se o njoj savršeno. Ponavljam, ceo dan smo vežbale i znala sam da ce dobro voziti. Drugih automobila nije bilo na tom placu - istakla je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
idemo

02.10.2023 13:31

Ispratiti epilog sa ovim slucajem i reakcije nadleznih.