BIO JE SIROČE! Tužna sudbina mladića koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Kokinog Broda: Vraćao se sa Ostroga! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.10.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poginuli motociklista kobnog dana se vraćao sa Ostroga.

BIO JE SIROČE! Tužna sudbina mladića koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Kokinog Broda: Vraćao se sa Ostroga! (FOTO)

Foto: RINA, Twitter

Gagi, motociklita iz Beograda, a poreklom iz Prijepolja, nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na magistralnom putu Nova Varoš - Zlatibor. Nesreća se dogodila u blizini Kokinog Broda kada se vozač motocikla, iz za sada neutvrđenih razloga, sudario sa kamionom kruševačkih registarskih oznaka.

Kako prijatelj nastradalog mladića kaže, Gagi je došao u Beograd kao siroče.

- Bio je po domovima, a živeo je sa tetkom. Tog dana se vraćao iz Crne Gore, bio je sa drugovima u manastiru Ostrog. Vraćali su se nazad za Srbiju motorima kad je on podleteo pod kamion... Od svih njih samo je on nastradao - priča on za Blic.

 

 

Podsetimo, juče oko 16 časova je došlo do nesreće kada je motorista najverovatnije udario prednji deo kamiona kruševačkih tablica. Drugi mototista iz Prijepolja, bio je iza kolege iz Beograda i kada je video šta se dogodilo oborio je motor i klizio nekoliko metara. On je zadobio lake telesne povrede.

Očevici kažu da su scene koje su se videle na mestu nesreće, stravične. Telo motoriste je ležalo na putu, dok je okolo bilo rasuto staklo i delovi motora i kamiona rasuti na sve strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading