OVO JE MARKO KOJI JE STRADAO NA MOTORU U BULEVARU! Zakucao se u golfa, pa silovito udario glavu u znak, REANIMIRALI GA 15 MINUTA! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.09.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko M. (46) poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra, kada se vozeći motocikl zakucao u automobil marke "golf".

OVO JE MARKO KOJI JE STRADAO NA MOTORU U BULEVARU! Zakucao se u golfa, pa silovito udario glavu u znak, REANIMIRALI GA 15 MINUTA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Do nesreće je došlo kada su se sudarili Marko M. (46) koji je upravljao skuterom marke "pjađo beverli" i vozač automobila M.P. (19) koji je upravljao "golfom".

Kako su naveli očevici, mladić koji je upravljao motociklom je prilikom sudara glavom udario u trafiku, pa u saobraćajni znak.

Motor odleteo na šine 5 m dalje

Hitna pomoć je nesrećnog momka 15 minuta pokušavala da reanimira, ali nažalost, nisu uspeli.

Kako navodi radnica obližnje prodavnice, jak udarac čuo se oko 18 sati.

- Jako je lupilo, kao da je udario u nešto, a onda je odleteo u jednu stranu. Motor je bio nekoliko metara dalje od tela - rekla je jedna od žena koja se zatekla na licu mesta za "Blic".

Prolaznici su ispričali da su videli potresne scene nakon sudara, kao i pokušaj reanimacije nesrećnog čoveka.

- Skočila sam misleći da je auto udario u trafiku. Kada sam izašla videla sam čoveka sa kacigom kako leži. Hitna pomoć je pokušavala 10 do 15 minuta da ga reanimira, ali nisu mogli da mu pomognu. Lekar iz Hitne pomoći je rekao da je prilikom sudara sleteo sa motora, glavom udario u znak koji je iskrivio i pao. Motor je odleteo na šine koje su nasred puta, nekih 4 do 5 metara udaljene - rekla je prestravljena žena koja nije mogla da prestane da se trese.

Policajac krenuo na uviđaj, pa doživeo nesreću

Kako smo pisali, na oko 150 metara udaljenosti od mesta nesreće, došlo je do još jednog udesa, u kojem je povređen policajac na motoru, koji se zaputio na uviđaj.

Policajac je bio na službenom zadatku, upućen na obezbeđenje lica mesta saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom. Motocikl se kretao šinama zbog zaustavljenih vozila, proklizao je i policajac je pao. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading