"PEVAČI SNIMAJU KRŠ PESME SAMO DA BI IH ZVALI U EMISIJE" Mitar Mirić opleo po kolegama, izneo šok tvrdnje u javnost

Autor:

Zabava

11.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije se znalo ko piše dobre tekstove, proda ih za super pare, ali znate da ste dobili pesmu za sva vremena, a danas toga nema, tvrdi folker.

"PEVAČI SNIMAJU KRŠ PESME SAMO DA BI IH ZVALI U EMISIJE" Mitar Mirić opleo po kolegama, izneo šok tvrdnje u javnost

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevač Mitar Mirić kaže da njegove kolege snimaju krš pesme jer im je samo bitno da u medijima budu aktuelne, zbog čega se odavno izgubio kvalitet. On je za Republiku ispričao i da su novokomponovane pesme s*anje jer na domaćem terenu manjka dobrih tekstopisaca i kompozitora, koji su u stanju da naprave hitove kakve je on snimao na početku karijere, a koje njegove mlađe kolege i danas pevaju na tezgama.

- Pesme koje danas snima većina mojih kolega su jedno veliko s*anje! To mislim jer više nemate gde da čujete kvalitetnu pesmu, pevači snimaju po principu "daj šta daš" samo da bi pravili promocije i da ih kasnije neko zove u emisije. Tako opstaju i tako se trude da budu aktuelni. Ne radim po tom principu. Ranije kad sam snimao pesme, mesecima sam samo slušao te demo-materijale da vidim da li će sve da mi legne. Pričam o melodiji i tekstu, pa tek onda uđem u studio da snimam - priča Mitar i dalje nastavlja:

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Mitar Mirić

- Ranije se znalo ko piše dobre tekstove. Proda ih za dobre pare, ali znate da ste dobili pesmu za sva vremena. Danas nemate od koga da kupite lep tekst i melodiju, zato nema hitova kao što su bili. Mlađe kolege najviše pevaju moje stare pesme. One su hitovi koje znaju sve generacije i tu se uzme dobar bakšiš. Nemam ništa protiv, samo nek se radi. Meni je to na neki način dobra reklama!

Mirić je potom objasnio da sebe smatra veliko zvezdom, pa se svrstao u top tri pevača u regionu.

- Neću da budem lažno skroman, ali kad pogledam svoju karijeru, mogu da kažem da sam u top tri pevača na našim prostorima. Velika sam zvezda, neću da lažem, a to kažu i moji fanovi! Tražen sam i danas isto kao ranije, samo što sam usporio tempo. Više se bavim stvarima koje me privatno zanimaju, mimo estrade, i biram gde ću i kada da pevam. To valjda svaki pevač sebi može da priušti kad dođe u neke godine i kad iza sebe ima veliku karijeru. Kad sam ja u pitanju, rezultati i brojke govore više od reči. Nisam pevač koji od sebe pravi zvezdu veštački, a znamo svi da na estradi ima takvih. Moram malo više da pevam po Beogradu, vidim da se publika baš uželela.

Foto: youtube.com/Premijera Official

Mitar Mirić

Preko mene su muzičari na foru dobijali vize

Folker se prisetio situacije kada je jedan menadžer u Americi najavljivao njegovu turneju da bi navukao ljude da dođu u lokale koje je držao, a on, kako je bio u Srbiji, nije mogao da demantuje situaciju.

- Jedan čovek u Americi je najavljivao danima moj dolazak, a nije trebalo da se pojavim. Nisam znao kako da demantujem priču u to vreme, a taj gazda ili menadžer je hteo da privuče ljude da dođu u klubove. Mene tamo naši ljudi vole, zato je to bio dobar marketing. Mi, kao pevači, brzo dobijemo vizu za Ameriku jer tamo često radimo, poznate smo ličnosti i lakše sve ide. Posle sam saznao da su se neke kolege pozivale na mene da bi dobile dokumente. Radili su to na foru. Pričali su da tezgare sa mnom i to je nekako prolazilo. Svašta se dešavalo, ali ne zameram im.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Mitar Mirić

Mirić: Jurile su me pevačice, morao sam da bežim

Mitar kaže da mu manjka dueta s koleginicama, pa je otkrio da je uvek bežao kad bi ga jurile da snime nešto zajedno.

- Nešto nisam bio raspoložen da snimam duete sa ženama, a jurile su me pevačice da pevamo zajedno. Imam muške duete, ali trebalo bi da poradim i na ženskim. Bežao sam kad me žene uhvate u mašinu, kao: "Ajde, Mitre, da nešto snimimo!" Nisam ja tip koji je za duete. Možda se to nekad promeni - priča pevač kroz smeh.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading