NOVI HAOS NA NASTUPU DARE BUBAMARE: Folkerka izvodila AKROBACIJE na bini - pogledajte šta je radila na ŠIPKAMA!

Autor:

Zabava

10.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara ponovo napravila haos na svom nastupu!

NOVI HAOS NA NASTUPU DARE BUBAMARE: Folkerka izvodila AKROBACIJE na bini - pogledajte šta je radila na ŠIPKAMA!

Foto: ATA Images, Instagram

Popularna folkerka Dara Bubamara pravi haos na svakom svom nastupu, ali ono što je uradila na jednom od poslednjih publika nije očekivala. Naime, pevačica je u jednom trenutku počela da izvodi akrobacije na bini.

Ona se uhvatila za dve šipke između kojih se našla i počela da se klati. Snimak je isplivao na društvenoj mreži Instagram, a korisnik koji ga je objavio se oduševio ovim potezom.

- Obožavam - napisano je preko ovog snimka.

Pevačica je nedavno operisala grudi i povećala ih, a njeno letovanje na Mikonosu izazvalo je veliku pažnju. Kako se šuška, navodno je za ovaj odmor iskeširala čak 65.000 evra.

- Dara je otputovala na Mikonos sa frizerom, koji joj je blizak prijatelj. Želi da se odmori od nastupa, pošto je tokom leta pevala gotovo svako veče, a tim tempom nastavlja i čim završi odmor. Smeštena je u hotelu sa pogledom na more, koji ima bazen. Kad joj dosadi plaža, u apartmanu ima džakuzi, u kom može da se opusti, običan i vodeni krevet... Na raspolaganju su joj i svakodnevne masaže, kao i kozmetički tretmani, koje ona rado upražnjava. Za to zadovoljstvo izdvojila je 15.000 evra.Iako joj treba pauza od svirki, ipak joj nije dosta izlazaka! Po podne je na dnevnim žurkama, a uveče u jednom od najpoznatijih klubova na Mikonosu. Svako veče je tamo! Naručuje "dom perinjon" kao luda! Časti šampanjcem konobare, obezbeđenje... Za noć kupi preko 20 flaša i to samo šampanjca, a gde su kokteli, vino.... Bogami, za veče potroši najmanje 5.000 evra - ispričao je nedavno izvor za "Informer", pa dodao:

- Ovim tempom će za deset dana na izlaske da potroši čak 50.000 evra! E, to još nisam čuo. Definitivno se opustila i uživa za sve pare! Mada, kad je reč o Dari, to ne treba da čudi. Veliki je hedonista. Voli da radi, zaradi, ali, vala, i da potroši!

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

 

Dara je, kako navode domaći mediji, rezervisala jedan od najluksuznijih hotela u kojem će provesti još deset dana na moru, a što se provoda tiče, svake večeri posećuje elitne klubove u kojima su cene paprene. Dara se pre dva meseca provodila i u Dubaiju, gde takođe nije štedela novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading