ZBOG DUGA OD 10.000 EVRA NISU PRIČALE ŠEST GODINA: Isplivala istina o RATU Dare Bubamare i Marine Tucaković!

Autor:

Zabava

17.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ostala dužna Marini za pesme koje joj je uradila za album iz 2013. godine!

ZBOG DUGA OD 10.000 EVRA NISU PRIČALE ŠEST GODINA: Isplivala istina o RATU Dare Bubamare i Marine Tucaković!

Foto: ST/Dragan Kadić, PrntScr/K1

Aleksandar Radulović Futa ovih dana vodi rat sa mnogim pevačicama zbog autorskih prava i para za pesme koje su napisali on i njegova pokojna supruga Marina Tucaković, a pre nekoliko godina je sa Marinom ratovala i Dara Bubamara.

Marina je optužila Daru da joj je ostala dužna oko 10.000 evra za pesme koje joj je uradila za album "Delete", koji je izdala 2013. godine. Bubamara je tada to demantovala i pravdala se da joj je pomagala finansijski i poklanjala skupocenu garderobu. Sekire su zakopale nakon šest godina, ali mnogi pamte šta su govorile tokom svađe. 

Republika

Foto: Printscreen

Marina Tucaković

- Kako te nije sramota? Digla sam te iz mrtvih, na mojim pesmama si zaradila milione, kupila stanove. Pa dobro, šta je, tu je. Neke stvari, i da hoćeš, ne možeš da promeniš. Nije Dara jedina koja duguje, ima ih i previše. Neću da nabrajam. Neka radi ko šta hoće, što se mene tiče, ja sam čovek i umem da praštam. Zašto i njoj ne bih oprostila? Pa nije sve u novcu. Neke stvari i reči više bole od novca. Dara i ja smo se dobro slagale i privatno i poslovno, pružila bih joj ruku. O tom - potom, neka bude kako treba da bude. Ne razmišljam mnogo o tome, iskreno da vam kažem - izjavila je svojevremeno Marina Tucaković.

- Marina jeste zaslužna za mnoge moje hit pesme, ali i pre Marine imala sam velike hitove. Dakle, Dara nije vezana ni za Braju ni za Marinu, niti ne znam koje kompozitore. Ja sam u fazonu "ne diraj me, ne diram te", i ko me prvi dira, ja mu odgovorim. E sad, ja to više kažem na neki svoj ludi i duhoviti način, pravo u bubrege i onda im to zasmeta. Ne pogađa me ništa što komentarišu ljudi sa estrade, koji su samo grebatori naslovnih strana i koji su željni nekih natpisa u novinama preko mene. Marini sam platila sve. Šta ćemo da kažemo za sve ono što je, pored novca, dobijala od mene? - kazala je jednom prilikom Dara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading