POKOJNOM DŽEJU HTELI DA UVALE SINA: Marina i Futa sve znali, porodica tek sad čula ISTINU

Autor:

Zabava

19.07.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač se šokirao kad je čuo informaciju od Marine i Fute

POKOJNOM DŽEJU HTELI DA UVALE SINA: Marina i Futa sve znali, porodica tek sad čula ISTINU

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATAImages

Džej i Marina

Privodi se kraju snimanje filma "Nedelja", koji govori o životu pokojnog Džeja Ramadanovskog. Publika će imati priliku da sazna i neke događaje iz života legendarnog pevača, za koje do sada nije imala prilika da čuje. Kako se saznaje, u filmu će biti i scena gde Džej sazaje da ima sina.

- Film je pokriven istinitim događajima, na osnovu onog što je Džej pričao i na osnovu svedoka koji su sa njim provodili dane od početka njegovog do kraja. Iz svih priča je sklopljen film. Da, ima dosta toga što se ne zna. Džej kad je bio jeku slave i popularnosti, doživeo je ozbiljnu nameštaljku - započinje izvor upućen u ove događaje za "Star", pa dodaje:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski

- Tek je dobio ćerku Anu, bila je beba od deset meseci, kada su ga zvali Marina i Futa na ozbiljan razgovor. Tada su pitali Džeja da li zna da ima još jedno dete, ššto ga je šokiralo. Marina mu je rekla da se o tome šuška, da se njoj poverio jedan pevač i posavetovala ga je da proveri o čemu je reč. Džeki nije smeo da tvrdi da je to laž, jer je pre braka sa Nadom imao mnogo žena. Krnuo je da istražuje, da bi saznao da jedna Romkinja sa kojom on nikad nije ni bio, tvrdi da ima sina sa njim i da traži da joj u to vreme plati 200.000 maraka da ode iz države i da niko ne sazna za nju i dete - nastavlja izvor.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Futa, Marina, Džej

- Džej je bio baš ljut, tada je našao tu ženu i rekao joj da moraju da urade DNK test, iako on tvrdi da sa njom nije ni bio i da, ako je sin njegov, da će da ga prizna i izdržava. Ta žena je tada priznala da je sve slagala i da je na to nagovorio pravi otac deteta. Te detalje mislim da ni Nada ne zna, jer Džej nije hteo da je remeti sa tim, a ćerke tek svašta ne znaju, imaće priliku da pregledaju. Film je mnogo emotivan, ali i dosta komičan, baš kao što je bio i Džej - završava izvor gorepomenutog lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading