EVO ŠTA NOIN UBICA RADI U ZATVORU! Monstrum koji je SVIREPO iskasapio svoju devojku u STRAHU i ČUDNO se ponaša

Autor:

Hronika

19.07.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Dabetić je priznao stravičan zločin, a zatim se u Višem javnom tužilaštvu na saslušanju branio ćutanjem

EVO ŠTA NOIN UBICA RADI U ZATVORU! Monstrum koji je SVIREPO iskasapio svoju devojku u STRAHU i ČUDNO se ponaša

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Stravično ubistvo mlade tiktokerke Noe Milivojev (18) zaprepastilo je Srbiju, a Republika vam donosi detalje o stanju njenog ubice Ognjena Dabetića (33).

Naime, kako saznajemo Dabetić koji je nakon što je u policiji priznao stravičan zločin, sada boravi u zatvoru gde se blago rečeno čudno ponaša.

On se plaši zatvorenika, ne razgovara ni sa kim i neprestano plače!

Podsetimo, titktokerku Nou Milivojev (18) je svirepo ubio Ognjen Dabetić (33), inače njen partner, u stanu u Ulici Cara Lazara u Beogradu. On je nju najpre zadavio kablom, a zatim njeno telo raskomadao nožem i potopio ga u kiselinu.

Ognjen Dabetić je u policiji najpre priznao stravičan zločin, a zatim se u Višem javnom tužilaštvu na saslušanju branio ćutanjem.

– Sumnja se da se on najpre posvađao s njom kada je došla kod njega, a da ju je potom najverovatnije zadavio i nožem je isekao na više delova, koje je kasnije rasporedio u veću PVC kutiju, u manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i u PVC kantu u koju je sipao kiselinu kako bi uništio posmrtne ostatke i sakrio tragove. Za krivično delo teško ubistvo preti mu kazna doživotnog zatvora – navodi izvor.

Majka je tvrdila da je Ognjen D. Nou ranije maltretirao i čak tukao štapom kojim se služio pri hodu jer je pre nekoliko godina imao nesreću.

Noa M. je rođena kao Đorđe M. i u javnosti je poznata kao transrodna osoba koja je privlačila veliku pažnju na Tiktoku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading