"POLUGOLA BOGINJA" Emu Radujko napali zbog GOLOTINJE na nastupu, odgovorila snimkom u TANGAMA!

Autor:

Zabava

19.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica odgovorila hejterima na prozivke

"POLUGOLA BOGINJA" Emu Radujko napali zbog GOLOTINJE na nastupu, odgovorila snimkom u TANGAMA!

Foto: Instagram.com/emaradujko

Ema Radujko

Mlada pevačica Ema Radujko (19) juče se našla na udaru kritika nakon jednog nastupa u Crnoj Gori, gde je nastupala u tangama. Snimci su krenuli da kruže društvenim mrežama i Emu nisu štedeli.  "Bože, pomozi nam", "Stvarno je previše", "Previše se oblači jefinot", "Dama bez blama", "Najbolje da je došla gola", "Šta je ovo?", samo su neki od komentara ispod objava.

 

 

Kao i ranije, Ema je u sebi svojstvenom stilu odbrusila hejterima. Naime, ona je objavila nekoliko snimaka gde hoda u ovoj odevnoj kombinaciji, a u prvom planu joj je bila zadnjica. Sve ovo je usnimila uz svoj hit "Polužena, polumačka".

- Polužena, polumačka, polugola boginja, ko bi reko da je takva kad se napije - glase stihovi koje je Ema odabrala.

Podsetimo, Emu su pojedinci iz publike napali tokom nastupa na Belgrade Music Week-u zbog toga što je nosi dugine boje i nastupala dok je u pozadni na ekranu išla dugina zastava, a pevačica je tada odbrusila sledeće:

- Svi smo ovde top, a vi kako hoćete - rekla je Ema, koja je na licu mesta "preradila" stihove svoje pesme "Ja sam top".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading