OD BOLOVA SE SRUŠILA NA POD: Katarini Grujić pozlilo u Crnoj Gori, vratio se stari PROBLEM

Autor:

Zabava

19.07.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gobelja joj odmah pritekao u pomoć

OD BOLOVA SE SRUŠILA NA POD: Katarini Grujić pozlilo u Crnoj Gori, vratio se stari PROBLEM

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kaća Grujić

Pevačica Katarina Grujić ne pravi pauzu, sve vreme nastupa i do septembra ima zakazane tezge po Srbiji i regionu, međutim, nedavno je imala zdravstveni problem koji ju je uplašio. Kako "Star" saznaje, pre nekoliko godina Kaća je imala problema sa upalom bubrega, a sada se upala i vratila. Marko Gobeljić i ona su sa ćerkom bili u Crnoj Gori, a pevačici je naglo pozlilo i završila je u bolnici.

Republika

Foto: ST/ D. Kadić

Kaća i Gobelja

- Kaća se danima osećala malaksalo i loše, mislila je da je preforsirala organizam jer dosta radi, malo spava, stalno putuje, na sve to gleda da bude što više sa ćerkom Katjom, međutim, u donjem delu leđa osetila je jaku bol i u jednom momentu se od bola srušila na pod. Pored nje je bio muž Gobeljić, koji je odmah zvao Hitnu pomoć. Kaću su odveli u bolnicu, uradili sve analize i ispostavilo se da ima jaku upalu bubrega - govori izvor gorepomenutog lista i dodaje:

- Kaća je sada dobro, nije upala kao što je bila pre nekoliko godina, kada je morala da leži u bolnici. Dali su joj ovog puta infuziju i pustili je kući. Marko je molio da otkaže sve nastupe i da odmori bar dve nedelje, ali mu je ona rekla da se ne sekira. Dobila je lekove i zna da će se stabilizovati brzo sve. Krivo joj je što je potresla Marka, jer je imala baš u tom momentu neizdrživu bol, ali sada je sve kako treba. Ona treba da se češće kontroliše, a zbog obaveza je malo u tom smislu zanemarlila sebe, pa čim se oseća dobro, ne kontroliše se često - završava izvor za "Star".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading