SADA I ZVANIČNO: Mančester junajted doveo MOĆNO POJAČANJE iz Serije A!

Autor:

Sport

19.07.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao "crvenih đavola".

SADA I ZVANIČNO: Mančester junajted doveo MOĆNO POJAČANJE iz Serije A!

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

Andre Onana, doskorašnji golman Intera, postaće danas tokom dana novi fudbaler Mančester junajteda.

Saga o dolasku kamerunskog golmana na "Teatar snova" traje već nekoliko nedelja, a postalo je jasno da će Junajted angažovati novog čuvara mreže kada je David de Hea napustio klub. Nakon teških pregovora, Inter je pristao da proda sjajnog golmana, koji će uskoro i zvanično biti predstavljen u Mančesteru.

Inače, Andre Onana je već u Ajaksu sarađivao sa Erikom Ten Hagom, trenerom "crvenih đavola", pa je jasno i zašto je ovaj stručnjak baš na njemu insistirao.

Kamerunac je šest godina nastupao za holandski tim, odakle je 2022. godine stigao u Inter, sa kojim je ove sezone nastupao u finalu Lige šampiona, gde je milanski klub poražen od Mančester sitija, rezultatom 1:0.

Podsetimo, u Mančester je već stigao Mejson Maunt iz Čelsija, a transferu u engleskog velikana je sve bliži i Rasmus Hojlund, mladi danski fudbaler, koji nastupa za ekipu Atalante.

Inače, nova sezona u Engleskoj počinje 11. avgusta, a dan kasnije će Junajted odigrati svoj meč prvog kola, a rival će im na Old Trafordu biti ekipa Vulverhemptona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading