VELEOBRT NA OLD TRAFORDU: Mančester ostaje bez VELIKOG POJAČANJA?

Autor:

Sport

04.07.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponuda "đavola" je glatko odbijena.

VELEOBRT NA OLD TRAFORDU: Mančester ostaje bez VELIKOG POJAČANJA?

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana

Čelnici Intera odbili su ponudu Mančester junajteda od 45 miliona evra sa bonusima za golmana milanskog fudbalskog kluba Kamerunca Andrea Onanu, prenose italijanski mediji.

Čelnici Intera traže najmanje 60 miliona evra sa bonusima za Onanu, pa je jasno da će Mančester morati dobrano da pojača ponudu za čuvara mreže milanske ekipe.

Interesovanje za golmana Intera pokazali su i Čelsi i Al Nasr, koji su se uključili u trku za kamerunskog čuvara mreže.

Italijanski mediji navode da će Onana ostati u Interu ako do 20. jula ne bude postignut dogovor, jer rukovodstvo kluba iz Milana smatra da će nakon tog perioda biti teško pronaći adekvatnu zamenu za Kamerunca.

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana, kamerunski golman

Onana (27) je u Inter stigao prošle godine iz Ajaksa, a ima ugovor sa italijanskim klubom do juna 2027. godine. On je prošle godine za Inter branio na 41 utakmici.

Za reprezentaciju Kameruna nastupio na 34 utakmice, ali se od nacionalnog tima oprostio prošle godine po završetku Svetskog prvenstva u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading