KAKVA MOŠA: Španac potpisao ugovor, u Mančesteru ga ispalili!

Autor:

Sport

28.06.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta je moguće u fudbalu, a jedna bizarna vest stiže nam sa Ostrva.

KAKVA MOŠA: Španac potpisao ugovor, u Mančesteru ga ispalili!

Foto: Tanjug/AP

David de Hea dogovorio je sve detalje novog ugovora sa Mančester junajtedom, potpisao je papire o produžetku saradnje, ali od svega ipak jedno veliko ništa.

Naime iako je golman stavio paraf, iz kluba nisu to učinili. Sada se nećkaju, i žele da svom čuvaru mreže drastično smanje platu koja je iznosila 375.000 funti nedeljno, na šta Španac sigurno neće pristati.

Svoje mišljenje o celoj situaciji izneo je i sam David objavom na društevenim mrežama. Čini se da je njemu ova cela situacija dosadna.

 

 

De Hea je startni čuvar mreže "crvenih đavola" punih 12 godina od kako je došao iz Atletiko Madrida

U poslednje vreme u Junajtedu nisu zadovoljni kako brani, smatraju da pravi previše velikih kikseva, i da je to za toliko plaćenog golmana nedopustivo.

U crvenom delu Mančestera sve više naginju ka Andreu Onani, golmanu Intera koga vide kao trajno rešenje među stativama, a pominje se cifra od 50 milion evra koliko su spremni da plate za obeštećenje za sjajnog Kamerunca.

Nije nemoguće da Španac ostane kao druga opciuja na golu, ali teško da će pored smanjene uloge pristati i na manje novca.

Sadašnji ugovor između Junajteda i Davida ističe za sedam dana, a tada će mnogo toga biti poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading