LEGENDA BIRANIM REČIMA O SRBINU: "Petrović može da bude golman Junajteda!"

Autor:

Sport

28.06.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže Nju Inglanda na meti slavnog kluba.

LEGENDA BIRANIM REČIMA O SRBINU: "Petrović može da bude golman Junajteda!"

Foto: Tanjug/AP

Mančester junajted mogao bi da ponovo slavi Srbina! Đorđe Petrović (23), golman američkog Nju Inglanda ozbiljna je želja velikana s "Old Traforda".

Naime, Junajted uveliko traži zamenu za prekaljenog, ali već vremešnog, Davida De Heu koji će izgledno posle 12 godina napustiti "crvene đavole".

O mogućem dolasku Petrovića u Mančester govorio je i Bred Fridel, legendarni golman Premijer lige.

- Đorđe Petrović bi trebalo da bude na radaru premijerligaških klubova. Mogao bi da bude starter u praktično bilo kojem timu Evrope, iako ima prostor za napredak, naravno. Koliko sam video od njega, dugo vremena nije bilo boljeg golmana u MLS ligi. Nju Ingland je drugi u Istočnoj konferenciji, imaju Karlesa Hila i Petrovića. Ukoliko njih dvojicu izuzmete, teško bi pobeđivali, toliko su uticajni - rekao je on.

Foto: Starsport

Đorđe Petrović

Dodao je i da je Petrović dovoljno dobar da počinje utakmice za legendarni Junajted, ali i Čelsi.

- Smatram da je dovoljno dobar da počinje utakmice za Mančester Junajted i Čelsi. Ljudi dosta pričaju o Junajtedovom problemu sa golmanom, ali ne verujem da klub ima budžet za imena koja se pominju u medijima. To je jedan od razloga zbog kojeg David Raja još nije promenio klub. Kada imate godinu dana do isteka ugovora, nema toliko klubova koji bi platili toliku sumu novca kada znaju da mogu da dobiju za 12 meseci za džabe - zaključio je on, prenosi Mozzart sport.

Kao prva opcija i najveći konkurent Petroviću spominje se Džordan Pikford iz Evertona, dok je drugi Andre Onana iz Intera. Menadžeri Kamerunca su navodno već bili na "Old Trafordu" i na stolu se našla ponuda od 52 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading