PETROVIĆ IDE VIDIĆEVIM STOPAMA - Srbin stiže na "Old Traford"

Autor:

Sport

24.06.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin postaje "crveni đavo"! Nekada je Old Trafordom gazdovao Nemanja Vidić, a sada bi njegovim stopama mogao da krene golman Đorđe Petrović i obuče dres Mančester junajteda.

PETROVIĆ IDE VIDIĆEVIM STOPAMA - Srbin stiže na "Old Traford"

Foto: Tanjug/AP

Mančester junajted mogao bi da ponovo slavi Srbina! Đorđe Petrović (23), golman američkog Nju Inglanda ozbiljna je želja velikana s "Old Traforda". Naime, Junajted uveliko traži zamenu za prekaljenog, ali već vremešnog, Davida De Heu koji će izgledno posle 12 godina napustiti "crvene đavole".

Najveća prepreka preko koje je pitanje da li će nekadašnji golman Čukaričkog preći je minutaža. Naime, Mančester junajted u Petroviću vidi idealnu izmenu i takvu mu ponudu, prema pisanju engleskih medija, i nudi. Za sada "crveni đavoli" nisu rešili ko bi mogao da bude ta prva opcija na golu, ali bi u svakom slučaju bio neko od već dokazanih čuvara mreže u Evropi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kao prva opcija i najveći konkurent Petroviću spominje se Džordan Pikford iz Evertona, dok je drugi Andre Onana iz Intera. Menadžeri Kamerunca su navodno već bili na "Old Trafordu" i na stolu se našla ponuda od 52 miliona evra.

Nema sumnje da Petrović ne bi dobio puno šanse pored pomenutih kolega, a kako je mnogo puta poručivao njemu je cilj da bude standardan, što je u sezoni 2022/23. i bio. Zato se i otisnuo u SAD iz Čukaričkog i stekao status jednog od najbolji golmana MLS lige.

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana

S druge strane, zov Mančester junajteda teško se odbija. Zato je na Srbinu da preseče i odluči hoće se zadovoljiti da bude najbolji u selu, ili će da ode i bude poslednji u gradu i da se bori i možda ostavi trag na "Old Trafordu" kao Nemanja Vidić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading