DE HEA JE PROŠLOST: Mančester pronašao novog golmana! (FOTO)

Autor:

Sport

18.06.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac će po svemu sudeći napustiti "crvene đavole".

DE HEA JE PROŠLOST: Mančester pronašao novog golmana! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Čelnici Mančester junajteda spremni su da ponude čak 45 miliona funti Evertonu za golmana engleske fudbalske reprezentacije Džordana Pikforda.

 

 

Englez bi u ekipi sa Old traforda trebalo da zameni Davida de Heu, pošto je španski golman odbio da potpiše novi ugovor sa Mančester junajtedom sa smanjenom platom.

"Dejli star" ističe da je Pikford prvi favorit za novog golmana ekipe sa Old traforda zbog finansijskih problema Evertona, koji u letnjem prelaznom roku mora da proda nekoliko igrača.

Pikford ima ugovor sa Evertonom do juna 2027. koji je produžio u februaru ove godine. Britanski mediji navode su čelnici Mančester junajteda spremni da engleskom reprezentativcu ponude nedeljnu platu od 100.000 funti, što je dvostruko više nego što Pikford ima u redovima "karamela".

Džordan Pikford je član Evertona od 2017. godine, a za ovaj klub branio je na 237 mečeva. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 53 utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading