POTRES U PREMIJER LIGI! Braniće na "Old Trafordu": Mančester junajted KUPUJE srpskog golmana?!

Autor:

Sport

13.06.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanci otkrili detalje, reprezentativni čuvar mreže pred transferom karijere.

POTRES U PREMIJER LIGI! Braniće na "Old Trafordu": Mančester junajted KUPUJE srpskog golmana?!

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

Srpski golman Đorđe Petrović (23), sjajnim odbranama na golu Nju Inglanda, privukao je pažnju Mančester junajteda, piše britanski "Atletik". Velikan sa "Old Traforda" nalazi se u grupi timova koji žele da angažuju bivšeg čuvara mreže Čukaričkog, koji je njegovom prodajom prošle godine inkasirao oko 900 hiljada evra.

U međuvremenu, Petrović je stekao punu afirmaciju u MLS ligi, višestruko podigavši svoju tržišnu vrednost, a osim "crvenih đavola" na meti je Porta, Benfike i Viljareala.

 

 

Srbinu problem mogu da naprave Amerikanci, ali ni on nije nerešiv. Revolušn nikako ne namerava da se odrekne svoje "jedinice" u jeku sezone, pa bi Mančester junajted, ili neki od pomenutih klubova, morao da sačeka kraj takmičenja "preko bare" za konačnu realizaciju transfera.

Petrović je svojim nastupima u SAD zaslužio i poziv selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, našao se na njegovom spisku za mečeve sa Jordanom (16. jun) i Bugarskom (20. jun), a sudeći po pisanju Britanaca uskoro ga čeka transfer karijere...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading