KAPITEN "ORLOVA" NAJAVLJUJE POBEDU U RAZGRADU! Tadić: Važan meč sa Bugarskom!

Autor:

Sport

12.06.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

KAPITEN "ORLOVA" NAJAVLJUJE POBEDU U RAZGRADU! Tadić: Važan meč sa Bugarskom!

Foto: Starsport

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija se nalaze na prvom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. sa šest bodova. Srpski reprezentativci okupili su se danas u Staroj Pazovi na pripremama za mečeve sa Jordanom i Bugarskom.

Srbija će u Beču u petak igrati prijateljski duel sa Jordanom, a četiri dana kasnije gostovaće Bugarima u Razgradu, u kvalifikacijama za Šampionat Evrope koji se održava naredne godine.

- Pred nama je važan meč sa Bugarskom, imamo vremena da se pripremimo i ostvarimo pobedu koju svi želimo - rekao je Tadić, prenosi zvanični sajt FSS.

Foto: Starsport

 

Danas je u centru Beograda u ulici Makedonska 12 otvorena i druga prodavnica FSS "Fan šop Orlovi". Svečanom činu prisustvovali su čelni ljudi FSS, predsednik Dragan Džajić, potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, kao i selektor Srbije Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić.

- Sve je super, baš lep potez FSS i njegovog rukovodstva. Lepo je, praktično, za sve prolaznike, mogu da kupe dres ili neki suvenir - naveo je Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading