DEFINITIVNO NAPUŠTA ZVEZDU! Već se ZNA i njegov novi KLUB!

Autor:

Sport

12.06.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što se i najavljivalo, Veljko Nikolić odlazi sa Marakane.

DEFINITIVNO NAPUŠTA ZVEZDU! Već se ZNA i njegov novi KLUB!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Veljko Nikolić

Već se zna i naredna stanica mladog veziste, koji je završio svoju epizodu u crveno-belom dresu.

Izdanak Zvezdine škole karijeru će nastaviti kod doskorašnjeg kapitena Partizana Slobodana Uroševića, u Arisu iz Limasola, jer se Kiprani pominju kao njegov sledeći klub!

Iako je postojalo ineteresovanje drugih velikana, poput Spartaka iz Moskve, koji je svojevremeno, kako "Mozzart Sport" prenosi, nudio za Veljka 5.000.000 evra sa bonusima, ali su u Ljutice Bogdana želeli više novca.

Posle svega, Nikolić će sa Marakane otići za simbolično obeštećenje i procenat od dalje prodaje, budući da su ga povrede sprečile da prikaže više.

Zvezdin vezista je otputovao na Kipar tokom jučerašnjeg dana, a pominje se trogodišnji ugovor sa Arisom. To će biti drugo pojačanje ovog kluba, koji je pod vlasništvom beloruskih bogataša, nakon beka Partizana Uroševića.

Foto: Starsport

 

Kada je u pitanju karijera Veljka na najvećem srpskom stadionu, za Crvenu zvezdu je odigrao 82 meča za crveno-bele, dao je deset golova i upisao isti broj asistencija. Duga pauza ga je odvojila od ekipe, ali se vratio i bio strelac protiv Javora iz Ivanjice i Trabzona u Turskoj, međutim, nije uspeo da se nametne stručnom štabu.

Inače, Veljko ima ugovor do 2025. godine sa Zvezdom, međutim, budući da na njegovom mestu srpski šampion raspolaže sa Gelorom Kangom i Kingsom Kangvom, evidentno je da kod novog trenera Baraka Bahara za Nikolića ne bi bilo mesta, pa je odlučio da potraži novi klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading