CRNA NEDELJA U ITALIJANSKOJ PORODICI! Roditelji PLAČU nad sudbinom svojih sinova!

Autor:

Sport

12.06.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođena braća iz porodice Espozito doživeli su potpuni debakl.

CRNA NEDELJA U ITALIJANSKOJ PORODICI! Roditelji PLAČU nad sudbinom svojih sinova!

Foto: Ap photo

Nedelja 11. jun 2023. je dan koji će crnim slovima biti ispisan u porodici Espozito. Sudbina se poigrala sa rođenom braćom Salvatoreom, Sebastijanom i Frančeskom, koji su dobili veliku priliku da se istovremeno raduju, ali su na kraju sva trojica tugovali.

Oni su, naime, imali na talonu imali Seriju A i Svetsko prvenstvo u fudbalu do 20 godina, međutim, na kraju, nijedan se nije proslavio.

Sticajem okolnosti desilo se da sva trojica juče imaju važne duele sa svojim timovima i reprezentacijom.

- Salvatore Espozito nastupao je za Speciju u porazu od Verone sa 3:1, u utakmici koja je odlučivala ko od ova dva kluba nastavlja takmičenje u najelitnijem italijanskom rangu.

 

 

- Sebastijano Espozito je zabeležio 64 minuta na terenu u porazu svog tima Barija od Kaljarija, u finalnoj utakmici plej-ofa za plasman u najviši rang italijanskog fudbala.

- Najmlađi od trojice braće, 17-godišnji Frančesko, imao je šansu da sa reprezentacijom Italije osvoji Svetsko prvenstvo do 20 godina, ali ni on nije uspeo - Urugvaj je pobedio rezultatom 1:0.

Sigurno da je i roditeljima braće Espozito teško pala zla kob koja je snašla njihove sinove, pa nisu krili tugu zbog toga što bar jedan od njih se nije radovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading