POTRES NA OLD TRAFORDU: Zvezda Intera stiže u Mančester?!

Autor:

Sport

28.06.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan posao rade u Junajtedu.

POTRES NA OLD TRAFORDU: Zvezda Intera stiže u Mančester?!

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

Španski golman David de Hea mogao bi da napusti Mančester junajted posle 12 godina provedenih na Old Trafordu, pošto se čini da su se stvari oko produžetka ugovora zakomplikovale, prenose britanski mediji.

Čuvar mreže će od 1. jula postati slobodan agent, a iako se činilo da će i naredne godine nastupati za Mančester, pošto je proglašen za najboljeg golmana Premijer lige, čini se da od toga nema ništa.

Španac je pristao na smanjenje plate, koja je sada trebala da iznosi 375.000 funti nedeljno, ali su u Mančesteru, kada su videli dobru volju sjajnog golmana, odlučili da dodatno spuste ponudu, što se De Hei nikako nije svidelo, pa je odlučio da, po svemu sudeći, napusti "teatar snova" posle 545 mečeva u dresu slavnog kluba.

Odmah po pojavljivanju ove informacije, u medijima se pročulo da Junajted traži zamenu, a kao prvi pik je označen Andre Onana, golman Intera, koji je već u Ajaksu sarađivao sa Erikom Ten Hagom, trenerom "crvenih đavola".

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana, golman Intera

Onana je šest godina nastupao za holandski tim, odakle je 2022. godine stigao u Inter, sa kojim je ove sezone nastupao u finalu Lige šampiona, gde je milanski klub poražen od Mančester sitija, rezultatom 1:0.

Videćemo u narednim danima kako će se završiti ova situacija, a jasno je da bi, u slučaju dolaska kamerunskog čuvara mreže, Mančester sasvim dobro prošao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading