"EKSPLOZIJA" NA OLD TRAFORDU: Mančester spremio 180.000.000 evra - stiže BRUTALAN napadač!

Autor:

Sport

07.07.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da "crveni đavoli" sklapaju sve moćniji tim.

"EKSPLOZIJA" NA OLD TRAFORDU: Mančester spremio 180.000.000 evra - stiže BRUTALAN napadač!

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

Rasmus Hojlund, danski napadač koji trenutno nastupa za Atalantu, nalazi se na meti Mančester junajteda.

Špic "stare dame" je trenutno među traženijim fudbalerima Evrope, a zbog svoje konstitucije, mnogi ga već sada porede sa Erlingom Halandom, golgeterom Mančester sitija.

Atalanta je odbila dve ponude Junajteda za danskog fudbalera, a sada je klub sa Old Traforda spremio novu, vrednu 58 miliona evra. Mančester je već u svoje redove doveo Mejsona Maunta, u transferu koji ga je koštao 70 miliona, a nalazi se na korak potpisa Andrea Onane, za šta će Interu platiti 55 miliona. Sve zajedno, preko 180 miliona evropskih novčanica. 

Foto: Tanjug/AP

Rasmus Hojlund u dresu Atalante

Hojlund je već pre nekoliko nedelja utanačio sve uslove oko prelaska na "Teatar snova", gde ga čeka mesto prvog centarfora, nešto što velikanu iz Engleske fali već nekoliko sezona.

Gorostasni danski napadač je karijeru započeo u Kopenhagenu, zatim je igrao za Šturm, a prethodnu sezonu je proveo u Atalanti, za koju je postigao devet golova u Seriji A.

Takođe, istakao se u kvalfikacijama za EURO, pošto je na četiri meča postigao šest golova, pa deli prvo mesto na listi strelaca, zajedno sa Belgijancem Romeluom Lukakuom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading