SAHRANJEN MLADI MUZIČAR! Ožalošćena porodica nosila BELO, poznate ličnosti ispratile prijatelja na VEČNI POČINAK!

Autor:

Zabava

07.07.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe se s teškom i retkom bolešću borio duže od četiri godine

SAHRANJEN MLADI MUZIČAR! Ožalošćena porodica nosila BELO, poznate ličnosti ispratile prijatelja na VEČNI POČINAK!

Foto: printscreen/instagram

dj joker

Beogradski di-džej Đorđe Stojanović, poznatiji pod nadimkom Džoker, sahranjen je danas u Novom bežanijskom groblju. Na kapeli se nalazila i umrlica mladog muzičara koju su objavili njegovi najbliži mama Jelena, otac Zoran, brat Milutin, ostala rodbina, kolege i prijatelji. Porodica je mladog muzičara ispratila obučena u belom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Đorđe Stojanović

Među prvima su stigli Nemanja Đerić Đekson, Gazda Paja, Vojke. Di-džej je ispraćen uz trubače i pesmu "Moj golube", prenosi "Kurir".

Đorđe Stojanović se s teškom i retkom bolešću borio duže od četiri godine, a o svojoj bolesti je redovno izveštavao pratioce na Instagramu. Zdravstveno stanje mu se u poslednje vreme naglo pogoršalo, pa je bio primoran da se povuče s društvenih mreža.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Đorđe Stanojević i Vojaž

Poslednja je na njegovom profilu objavljena poruka u kojoj je saopšteno da Đole borio za život na intenzivnoj nezi, te da je, nažalost, preminuo. Poznato je da je za bolest saznao uoči 18. rođendana i hrabro se borio, a dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti.

U jednoj svojoj objavi pokojni muzičar je govorio o bolesti i nadao se najboljem, te otkrio svoju veliku želju - da ode na transplantaciju.

- Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim, jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja. Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje - napisao je tada Đorđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading