PORUKA KOJA SLAMA SRCA: Oglasila se majka preminulog muzičara, njene reči KIDAJU DUŠU: Moj lile, moja čista duša... (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.07.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estrada zavijena u crnog nakon tragičnog gubitka!

PORUKA KOJA SLAMA SRCA: Oglasila se majka preminulog muzičara, njene reči KIDAJU DUŠU: Moj lile, moja čista duša... (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

DJ Joker

Mladi muzičar Đorđe Stojanović poznatiji kao di-džej Džoker (22), preminuo je danas u jutarnjim časovima nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

O svojoj bolesti i zdravstvenom stanje Đorđe je pisao na društvenim mrežama, a poruka njegove majke, sve je ganula. Naime, mladom muzičaru stanje se naglo pogoršalo, pa u poslednje vreme nije bio u stanju ni da koristi telefon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOKƎR (@djjoker.official)

Krajem juna na njegovom Instagram profilu osvanula je poruka da se Stojanović bori za život i da se nalazi na intenzivnoj nezi, a jutros je nažalost i preminuo.

- Đole je jutros u 9:45h izgubio bitku - saopštila je porodica putem njegovog profila, a onda se i majka mladog di-džeja oprostila od sina.

Republika

Foto: printscreen/instagram

DJ Joker preminuo

Sad si, sine moj, sa anđelima, gde si oduvek pripadao. Moj lile, moja čista duša, moje sve! Neko će reći izgubio si bitku, ja ću kao majka reći, pobedio si! Otišao si na bolje mesto, u mir, u čistotu. Odmori se, sine moj, zaslužio si - napisala je Džokerova majka uz fotografiju neba.

Republika

Foto: instagram.com/barbarellajelena

Majka preminulog DJ Džokera se oprostila od sina

Đorđe je za svoju bolest, karcinom limfnih žlezda, saznao pred 18. rođendan, a njegove izjave govorile su u prilog tome da je bio rešen da se bori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading