OVAKO JE SERGEJ RAZBESNEO HRVATE: Glumcu je zbog ovog poteza ZABRANJEN ulazak u države EVROPSKE UNIJE!

Autor:

Zabava

10.09.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija je izdala zvanično saopštenje da je glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u zemlje Evropske unije na godinu dana!

OVAKO JE SERGEJ RAZBESNEO HRVATE: Glumcu je zbog ovog poteza ZABRANJEN ulazak u države EVROPSKE UNIJE!

Foto: St/N. Pančić

Sergej Trifunović

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izdala je na svom sajtu zvanično saopštenje, u kom su naveli da je glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u Hrvatsku, sve zemlje EU i tri države EFTA i to na godinu dana.

Kako su naveli, on ne na društvenoj mreži iznosio netačne informacije, "ali i uvredljive i pogrdne reči za policijske službenike". Takođe, tvrde da je muškarac "svojim ponašanjem na području Splita ostvario obeležja pet prekršaja. Nakon poziva građana i zatražene intervencije na plaži Kaštelet zbog počinjenja prekršaja iz čl.30 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, muškaraca ničim izazvan vređa policajce na način koji nije primeren za javnu objavu". Potom su naveli kako je vređao javni red i mir, isticao neprimeren sadržaj, te da je u objavi na Instagramu iskazal upornost jer je "ispod teksta nastavio s vređanjem i omalovažavanjem službene osobe, uprkos činjenici što je prethodnog dana, 08. septembra 2023. kažnjen zbog istog prekršaja". Na kraju saopštenja naveli su da je svako ko poseti njihovu zemlju u obavezi da poštuje i njene zakone.

Republika

Foto: shutterstock, ATA Images

 

Sergej je uhapšen 8. septembra u Splitu, jer je, kako su naveli hrvatski mediji, držao psa bez nadzora i vređao policajce. Policija je na teren izašla po pozivu građanke, a Sergej je navodno policajcima odbrusio rečima "Što me je*ete?! Vodite me u stanicu pa me tamo je*ite!". Navodno je pre toga jednom policajcu rekao da je on taj koji je "je*eno bez nadzora".

Potom je pušten na slobodu, a zatim se oglasio na svom Instagram profilu.

- Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića - nikada više neću doći u Split - napisao je Sergej.

- Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli - dodao je Trifunović.

Glumac je nakon hapšenja dao izjavu u kojoj je istakao koliko je u čudu zbog onoga što mu se dogodilo.

Republika

Foto: St/N. Pančić

 

- Još uvek me drndaju, evo me ovde u policiji. Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povocu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi… - rekao je Trifunović za Slobodnu Dalmaciju.

Nakon što je priveden, pa mu je pisana kazna zbog "držanja psa bez nadzora i vređanja policije", kako su naveli hrvatski mediji, srpskog glumca Sergeja Trifunovića ponovo su kaznili.

On je opet kažnjen preksinoć, oko ponoći, kada je šetao svog nemačkog ovčara, koji nije bio na povodcu i sa brnjicom. Sve se desilo u Bosanskoj ulici u Splitu kada je na njega "naletela" patrola komunalnih redara i policajaca.

Oni su mu izdali prekršajni nalog na 200 evra, a Trifunović je odmah platio dve trećine kazne, odnosno 133 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragana

10.09.2023 20:11

Treba ga lupiti potintari da bi više poštovao zemlju u kojoj živi,koju je 100 puta popisao,bilo mu uvek bolje tuđe pa sad je vreme da počne da ceni i poštuje svoje,nimalo mi ga nije žao trebalo je i gore, mnogo poleteo a baš je dobro lupio o ledinu, toliko o nadobudnom jasniju!!!!