AIR JOKIĆ: Srpski košarkaš ponovo podiže publiku na noge - nestvarnim zakucavanjem oduševio je sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek daje sve od sebe.

AIR JOKIĆ: Srpski košarkaš ponovo podiže publiku na noge - nestvarnim zakucavanjem oduševio je sve! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navikao je Nikola Jokić da oduševljava košarkašku publiku širom sveta svojim potezima.

Tokom prethodne noći njegov Denver u predsezonskom duelu protiv ekipe Čikaga poražen je nakon dva produžetka rezultatom 133:124, a srpski košarkaš je na terenu proveo 18 minuta i za to vreme zabeležio 17 poena, šest skokova i četiri asistencije, uz šut 8/10 iz igre.

Međutim, još tokom zagrevanja uoči samog susreta bili je evidentno da popularni "Džoker" ništa ne prepušta slučaju i da najozbiljnije pristupa i zagrevanju pred susret usled čega oduševljava publiku.

Naime, Jokić je tokom zagrevanja uzeo loptu, krenuo ka košu i zakucao preko glave. Potez koji se retko viđa i na samim utakmicama, ali svakako gest koji je podigao publiku na noge.

 

 

Poptuno je jasno da će srpski "Džoker" i u narednoj NBA sezoni predstavljati glavnu pokretačku snagu Denvera, ali isto tako je evidentno da će i ovoga puta biti jedan od glavnih konkurenata za prestižnu MVP titulu.

Da podsetimo, Denver će svoju prvu ligašku utakmicu u takmičarskoj 2023/24 godini odigrati u noći između 23. i 24. oktobra protiv LA Lejkersa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading