"CRNO NA BELO": Todorić promovisao knjigu, Zečević ga odao: NAVIJAO SI ZA ZVEZDU!

Autor:

Sport

16.10.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende evocirale uspomene.

"CRNO NA BELO": Todorić promovisao knjigu, Zečević ga odao: NAVIJAO SI ZA ZVEZDU!

Foto: Srpski telegraf

Dragan Todorić, dugogodišnji funkcioner KK Partizan, promovisao je knjigu pod nazivom "Crno na belo" i tom prilikom okupio legende kluba iz Humske.

Na svečanosti su bili prisutni Predrag Danilović, Dragan Kićanović, Žarko Zečević i drugi, koji su evocirali uspomene na bitisanje u taboru crno-belih.

Bilo je zanimljivih anegdota iz tog perioda, a naročito je jedna izazvala reakcije okupljenih. Naime, Žarko Zečević je otkrio dosad nepoznat detalj iz biografije popularnog Toše.

- Todorić je navijao za Crvenu zvezdu. Čuvali smo ga u stanu da slučano ne bi potpisao za crveno-bele. Dobio je ćuške kada smo ga jednom prilikom uhvatili da gleda Zvezdinu utakmicu kroz prozor. Nakon toga je smeo da izađe samo da prošeta psa - kazao je Žečević pola u šali pola u zbilji, na šta je Dragan Todorić imao ironičan odgovor:

- Nemoj više da me hvališ, molim te.

Zaista je bilo zanimljivo, a tome su najviše doprineli govornici. Jedan od njih bio je Predrag Saša Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, koji je dosetkom takođe nasmejao prisutne.

- Tošo, knjiga ti je skuplja od Dostojevskog i patrijarhove - rekao je Danilović.

Portal Republika prisustvovao je promocije knjice Dragana Todorića, a u kratkom video-snimku iznad možete videti kako je to izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vrlo VAZNO ko za koga navijao

16.10.2023 22:44

Aman bre LJUDI ! Pa SAVICEVIC MIHAJLOVIC I PANCEV BILI VELIKI PARTIZANOVCI PA STA ! NOVAC UCINIO DA ODU NA DRUGU STRANU.