BRADAVICAMA ZALUDELA DELIJE: Svi u Areni su gledali samo u Jelisavetu (FOTO)

Autor:

Sport

10.10.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Miloša Teodosića bila je centralna figura meča Crvena zvezda Meridianbet - Cedevita Olimpija.

BRADAVICAMA ZALUDELA DELIJE: Svi u Areni su gledali samo u Jelisavetu (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Jelisaveta Orašanin

Navijači Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, pored dobrih partija svojih klubova, oduševljeni su i lepšim polovinama košarkaša.

Pojavljivanje poznate glumice Jelisavete Orašanin u Areni bacilo je delije u trans, koje su posebno bile oduševljene njenim stajlingom jer je nosila majicu u kojoj su joj se providele bradavice.

Republika

Foto: Starsport

Jelisaveta Orašanin

Supruga novog košarkaša crveno-belih Miloša Teodosića ubuduće će biti glavna konkurencija Mini Nedović, Nemanjinoj supruzi, koja je prošle sezone dominirala u Pioniru.

Slična situacija je i u Partizanu, gde je Ivana Maksimović bila u prvom planu. Iako je bivša srpska reprezentativka veliki navijač Crvene zvezde Meridianbet, ona je zbog supruga Danila Anđušića praktično postala zaštitno lice crno-belih. Bila je redovan gost na svim utakmicama "parnog valjka", a njena lepota nije mogla da ostane neprimećena.

- Već sam rekla da volim Zvezdu Meridianbet, ali, pre svega, volim košarku. Redovno dolazim na utakmice i uživam u atmosferi koju navijači prave. Lepo je biti deo toga - rekla je ona nedavno.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Mina Nedović i Ivana Maksimović

Sada je dobila pojačanje u vidu Ešli Kaminski, lepše polovine Frenka Kaminskog. Ešli je inače jedna od atraktivnijih američkih voditeljki, a dugo se bavila i sportskim novinarstvom. Ona je posebno oduševljena zbog dolaska u Beograd, kao i atmosferom koju prave grobari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading