IMAO JE ŠTA DA PORUČI: Nakon demoliranja Ljubljančana, ljubimac "delija" je jednu stvar posebno istakao!

Autor:

Sport

09.10.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ubedljivog trijumfa u premijernom susretu AdmiralBet ABA lige na domaćem parketu, jedan od najiskusnijih košarkaša kluba sa "Malog Kalemegdana" jednu stvar je posebno istakao.

IMAO JE ŠTA DA PORUČI: Nakon demoliranja Ljubljančana, ljubimac "delija" je jednu stvar posebno istakao!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon dva trijumfa na startu nove sezone, po jedan u regionalnom i evroligaškom takmičenju, zabeležili su ubedljiv trijumf na AdmiralBet ABA premijeri pred svojim navijačima.

Puleni trenera Duška Ivanovića deklasirali su ljubljansku Cedevita Olimpiju rezultatom 94:51, a najubedljiviji košgeterski učinak ostvarili su Nemanja Nedović i novajlija Šabaz Nejpir koji su ubacili 17, odnosno 15 poena.

Nakon susreta u beogradskoj "Štark Areni" Nedović je u izjavi za medije posebno apostrofirao saigrača koji od starta sezone oduševljava navijače:

- Šabaz je stvarni majstor da pronađe otvorenog igrača, kada ti on doda uglavnom si sam i imaš 40 ili 50 odsto više šansi da ubaciš i zato se radovao. Sve u svemu bitna pobeda za samopuozdanje, za atmosferu, i za nove mečeve - istakao je tridesetdvogodišnji košarkaš koji se od starta nove sezone nalazi u sjajnoj formi.

Foto: Starsport

Šabaz Nejpir

 

Kada je reč o narednim iskušenjima kluba sa malog Kalemegdana, oni će već u petak 13. oktobra gostovati u Kaunasu gde će se sastati sa ekipom Žalgirisa, a samo dva dana kasnije sledi i novi duel u okviru regionalnog takmičenja kada će Crvena zvezda Meridianbet gostovati, na uvek "vrućem" parketu, u Čačku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading