BEZ PROMAŠAJA IZ IGRE: Filip Petrušev namestio ruku

Autor:

Sport

09.10.2023

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra partija Srbina nije bila dovoljna da Filadelfija izbegne poraz od Bostona

BEZ PROMAŠAJA IZ IGRE: Filip Petrušev namestio ruku

Foto: www.profimedia.rs

Filip Petrušev zagreva se za NBA ligu. Srpski košarkaš je u porazu svoje Filadelfije od Bostona sa 114:106 iskoristio skromnu minutažu koju je dobio i meč završio bez promašaja iz igre.

Naime, reprezentativac Srbije proveo je na terenu skromnih 12 minuta i za to vreme ubacio je šest poena bez promašaja iz igre (3/3 za dva poena), uhvatio tri lopte pod obručima i podelio dve asistencije. S druge strane Tajris Meksi je bio najefikasniji sa 24 poena što ne čudi ako se zna da je trener Nik Nurs odlučio da odmara najbolje igrače, pa tako čak šestorica asova nisu ni ulazili u igru među kojima Džoel Embid, najkorisniji igrač NBA lige za proteklu sezonu, Džejms Harden, Furkan Korkmaz i Montrezl Herel.

U redovima Bostona igrali su svi - Džejson Tejtum, Kristaps Porzingis, Al Horford, Džejlen Braun i Džru Holidej, ali su konce igre vukli Pejton Pičard i Lamar Stivens. Njih dvojica su ubacili najvažnije poene, bili su precizni kada se utakmica lomila u završnici. Pejton je meč završio sa 26 poena, dok je Lamar dodao pet. S druge strane, Braun je imao 19, Kristaps Porzingis 17, a Džejson Tejtum 13 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading