JOKIĆ IZVUKAO DŽOKERA, ALI BUKVALNO: Srbin napravio šou u Denveru

Autor:

Sport

03.10.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola na prvom okupljanju potvrdio da je dobro raspoložen i da se odmorio tokom leta.

JOKIĆ IZVUKAO DŽOKERA, ALI BUKVALNO: Srbin napravio šou u Denveru

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić prima trofej za MVP finala

Nikola Jokić vratio se u Denver i odmah napravio šou. Iako je čelnik Nagetsa otkrio da sa Srbinom niko nije pričao mesecima, on je po dolasku u SAD, na okupljanje za novu sezonu u NBA ligi, bio zadužen za dobru atmosferu. Baš kao što je vodio tim do titule i šampionskog prstena prošel sezone.

 

 

Naime, srpski centar je ispunjavao svim željama novinara na "medija danu", a deo performansa je i sam osmislio. Tako je Jokić u jednom trenutku iz dresa izvukao kartu za igranje i to ne bilo koju već džokera. Džoker je Nikolin nadimak i zaštitni znak od kojeg je napravio brend, pa ne čudi da je ovim potezom privukao veliku pažnju.

Takođe, Jokić se u jednom trenutku latio mikrofona i malo čak i zapevao. U z to se Nikola "glupirao" i izvodio razne zanimljive akrobacije zarad dobre fotografije i priče koju bi američki novinari mogli da plasiraju u javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading