AMERIKANAC ZBOG JOKIĆA OPLEO PO SVOJIMA: Dosta je omalovažavanja njegovog izgleda, pa šta ako nije prijatelj s NBA elitom!

Autor:

Sport

15.09.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harison Vind stao u odbranu košarkaša Denvera.

AMERIKANAC ZBOG JOKIĆA OPLEO PO SVOJIMA: Dosta je omalovažavanja njegovog izgleda, pa šta ako nije prijatelj s NBA elitom!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Najbolji košarkaš današnjice Nikola Jokić minule sezone osvojio je istorijski, prvi šampionski prsten za Denver Nagetse.

Međutim, po mnogima ne zavređuje pažnju koju zaslužuje, što je bio povod oglašavanja jednog američkog novinara koji je jako blizak franšizi iz Kolorada. U pitanju je Herison Vind i Nikolu prati u stopu.

- Ako se iko i dalje pita "zbog čega većem broju navijača nije stalo do Nikole Jokića?" - Možda zato što se već godinama ESPN ponaša kao da on i Nagetsi ne postoje, čak i kada je osvojio dve vezane titule MVP-ja. Zato što postoji konstantno omalovažavanje zbog toga kako izgleda i verovanja da ne postoji način da momak koji ima takav fizički stav kao on može da bude iznad svega. Nije prijatelj sa NBA elitom. Ne stavlja svoje treninge na društvene mreže. Niko ne priča o njemu celog leta, samo zato što se ne "loži" na razgovore i da vidi svoje ime na naslovnicama. Ne radi reklame u SAD. Ne radi podkaste. Nema medijsku kompaniju. Ne brine ga da li će o njemu pričati nakon što završi sa košarkom. A ako ne brinete o svim ovim stvarima u 2023. godini, medijski partneri NBA lige vam neće dati da budete lice ove lige. To je razlog - objasnio je Vind.

 

 

Pokušao je objasnio zbog čega je Srbin poseban i drugačiji od ostalih NBA zvezda.

- Njemu je samo bitno da pobeđuje. Morate da gledate kako Jokić igra da biste zaista razumeli koliko je dobar, čak i pored toga što postavlja istorijske, najbolje brojke svih vremena i to već godinama unazad. A to mnogi analitičari nazivaju prevarom. On neće automatski sesti i dati intervju nacionalnim medijima koji dođu u Denver jednom godišnje. Neće vam uvek dati rečenicu koja će se valjati po društvenim mrežama. Ne igra igru na taj način. A to nervira mnoge. Zapravo, on ima sjajnu ličnost. I zapravo, on je veoma "marketinški pogodan". Ali zašto ljudi ne vode više računa o njemu? Zašto on nije lice NBA lige? Zbog toga što oni koji drže moć u svojim rukama odlučuju da to ne žele - dodao je Vind.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading