JOKIĆ DOBIO OTVORENE PRETNJE! Braća Moris hoće da BIJU Srbina: "Dobiće on svoje" (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio tokom meča Majamija i Denvera.

JOKIĆ DOBIO OTVORENE PRETNJE! Braća Moris hoće da BIJU Srbina: "Dobiće on svoje" (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Prošlo je dve godine, otkako su se u meču NBA lige sukobili Nikola Jokić i Markif Moris, gde je najbolji košarkaš sveta s leđa udario tada igrača Majamija, zbog čega je ovaj propustio sledeće dve nedelje.

Iako se to desilo još novembra 2021, pojedine stvari nisu zaboravljene, na šta su podsetili i blizanci Moris, pošto su u jednom podkastu pričali o tom događaju, dok je Markif otvoreno i zapretio prvoj zvezdi Denvera "da će on dobiti svoje".

Met Barns je u podkastu "Showtime basketball" postavio pitanje Markifu Morisu o tom sukobu sa "Džokerom".

- Kukavički udarac, bio je to nizak udarac, mom telu je napravio nešto poput biča. Uhvatio me je nespremnog, baš je uradio dosta toga. U tom vremenu sam bio baš "isključen", bilo je dosta do Majamija, hteli su da me spreče i sačuvaju od samog sebe. Ali, dve nedelje posle toga sam bio spreman da igram. Nije to bilo nešto zbog čega sam bio povređen ili u bolovima. Primiti takav udraac, on mi je "provukao" taj kukavički udarac. Dobiće on svoje, ne razmišljaj o tome - rekao je Markif Moris i nasmejao se.

Potom se oglasio i Markus Moris, Markifov blizanac.

- Bio sam uznemiren, nerviralo me je to što ga je udario s leđa. Rekao sam mu da nikad ne treba da okreće leđa tom...

Na posletku, Markif je pričao i o tome kako je on zapravo kažnjen.

- Napravio sam faul, podigao sam ruku, nisam bio prljav. Pokušao je da skoči, a napravio sam faul, ne znam šta je mislio, ispalo je kao da sam hteo da ga povredim. Čak je i liga napravila to da izgleda kao da hoću da ga povredim. Ne razumem to, liga je mene kaznila. Meni kažu 'nije trebalo da mu okreneš leđa', ali mi nismo na ulici, mi smo na terenu. Da smo na ulici, ne bih ti okrenuo leđa, nastavio bih, ali na terenu, to je faul. Kako to nije jeftin udarac, napravio sam faul i dao sam doznanja da ću napraviti faul tako što sam podigao ruku. A on je mene udario s leđa, okej... 

Od tog novembra 2021. pa do danas, svaka utakmica Majamija i Denvera, postala je najinteresantnija od svih NBA mečeva. Svi pomno prate Nikolu Jokića i Markusa Morisa, kako bi videli njihove naredne poteze.

Amerikanac je naglasio da je bio svestan da uspeti da se probije do Nikole Jokića, ali da postoji drugi način da se osveti Srbinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading