PEŠIĆU, REAGUJ! Srbija MORA Cecu da dovede u stručni štab, da bi Jokić ZAIGRAO za "orlove"!

Autor:

Sport

13.09.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jer najbolji košarkaš sveta voli da igra uz njene pesme.

PEŠIĆU, REAGUJ! Srbija MORA Cecu da dovede u stručni štab, da bi Jokić ZAIGRAO za "orlove"!

Foto: Starsport, Vladimir Lukić, printscreen/instagram

Osvojili su reprezentativci Srbije srebro na Svetskom prvenstvu u Manili, iako u timu nije bilo najboljeg košarkaša današnjice Nikole Jokića.

Najveća zvezda Denver Nagetsa otkazao je "poslušnost" selektoru Svetislavu Pešiću pred početak Mundobasketa, zbog navodnog premora i obaveza u NBA.

Uprkos tome, "Džoker" je dok su njegovi saigrači "krvarili" na Filipinima i prolivali svaku kap znoja za sveti dres, gledao da uživa na konjskim trkama, odlučan da drugove ostavi na cedilu.

Iako je to uradio bez trunke osećajnosti prema Bogdanu i ostalim košarkašima, Jokić se bez blama pojavio na proslavi srebra u beogradskom restoranu sa suprugom Natalijom, gde su "orlovi" uz basketaše i Novaka Đokovića proslavljali veličanstven podvig.

Ono što je, međutim, najzanimljivije, iako centru Nagetsa teško pada da kao akter bude deo nacionalnog tima,sa mnogo više zadovoljstva igra, ali uz pesme Svetlane Cece Ražnatović.

Više puta prethodnih meseci, Jokić je "uhvaćen" kako ćuska uz numere "nije monotonija" ili "šta je to u tvojim venama", a sinoć ga je u srce pogodila njegova omiljena pesma.

Naime, dok je Ceca pevala epski hit "Beograd", Nikola je u zanosu pao u trans.

- Mogu da kažem da mi je ogromna čast da budem sa našim šampionima, sa košarkašima, sa Noletom, sa svetskim zvezdama... Ja sam pevala kada su košarkaši u Indijanapolisu osvojili zlato, da Bog da vi u Parizu osvojili zlato, pa eto mene opet da vam pevam. Šta god da osvojite, ja sam uvek tu za sve vas. Krećemo odmah - rekla je Ceca pre izvođenja ove numere.

"Džoker" je tom prilikom prišao i zagrlio najveću srpsku estradnu umetnicu, pa se na osnovu toga lako može zaključiti da selektor Pešić što pre "mora da pozove Cecu u svoj stručni štab", kako bi Nikola Jokić ponovo zaigrao, ali za "orlove".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Bacvanin

13.09.2023 09:38

Oce Jokara oce.Al na stolu.:-)

Zivomir

13.09.2023 11:33

Covek nema obraza

mumi

15.09.2023 23:53

Aman vise. Kako vam nedosadi da ga pljujete. Imate bonus na platu. Sigurno je pozvan. On je lepo vaspitan,ne bi dosao ne pozvan. Pustite ga na miru. Kako pisete o njemu ne bi trebao nikad vise ni da igra za Srbiju. Sirite mrznju,zlo.