"POGREŠILA SAM" Otkrivena istina o SUKOBU venčanih kuma - Andreana Čekić priznala zbog čega NE RAZGOVARA sa Anom Sević!

Autor:

Zabava

13.09.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka završila u suzama, pa otkrila da bi volela da joj kuma oprosti!

"POGREŠILA SAM" Otkrivena istina o SUKOBU venčanih kuma - Andreana Čekić priznala zbog čega NE RAZGOVARA sa Anom Sević!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevačica Andreana Čekić je bila gošća voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", gde je prvi put nakon nekoliko godina govorila o svojoj venčanoj kumi Ani Sević, sa kojom nema kontakt. Andreana je zaplakala, pa priznala zbog čega su se udaljile. Njih dve su se srele na svadbi Darka Lazića i pozdravile.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Andreana Čekić

- Zato što... Mislim, ne pričam... Na svadbi Darkovoj smo se pozdravile i nemamo više kontakt iz razloga što su nam se, hajde tako da kažem, nekako putevi razdvojili - suzdržavala se Andreana, a potom priznala:

- Bila sam u jednoj jako turbulentnoj vezi i kada sam u jednom trenutku raskinula s tim dečkom, tu smo imale neke nesuglasice. Ona je htela, ustvari, da mi pomogne da nekako se ja otkačim od toga, ja sam se opet vratila. Ona mi je to zamerila jer se, nekako, jako trudila oko toga da meni bude dobro. Ja sam to njoj tad zamerila, ona je meni zamerila i tako je to, nekako, ostalo nedorečeno. Čestitala sam joj kada je dobila dete posle. Sad smo se, eto, videle na svadbi, ja joj želim sve najbolje. Nisam ljuta, ako je ona, a nadam se da nije ljuta, bilo bi lepo da... Možemo i da popričamo nekada - govorila je folkerka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević

- Priznajem, pogrešila sam ja, malo i ona u tom trenutku jer je možda htela nešto na silu. Ne treba se mešati ni u čije veze, pogotovo kad su toksične. Mislim da je i ona nešto naučila iz toga. Ja, u svom tadašnjem stanju, bila sam spremna da otkačim svakog i budem s tim dečkom - rekla je Andreana kroz suze.

Momak kog je Andreana pomenula je Marko Milošević, njen bivši verenik, a njihov odnos obeležili su skandali.

Republika

Foto: instagram.com/andreanacekic

Andreana i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading