DA LI ĆE SE VRATITI NA PARKET! Boriša prvi put OTKRIO kroz kakav je PAKAO prošao!

Autor:

Sport

13.09.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac izgubio bubreg tokom Svetskog prvenstva u košarci.

DA LI ĆE SE VRATITI NA PARKET! Boriša prvi put OTKRIO kroz kakav je PAKAO prošao!

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Na spektakularnom dočeku srpskih basketaša, Novaka Đokovića i srebrnih košarkaša, pojavio se i Boriša Simanić.

Najveći heroj među Pešićevim "orlovima" je na inicijativu najboljeg tenisera današnjice, dobio ogromne ovacije okupjlene mase ispred balkona Skupštine Beograda.

Dan kasnije Simanić je u razgovoru za Prvi program Radio Beograda izneo utiske i u kakvom je trenutno stanju, pošto mu je odstranjen bubreg.

- Odlično sam stvarno! U početku je bilo baš nezgodno. Iz dana u dan je sve bolje. Počeo sam i da hodam i da jedem, tako da se nadam ubrzanom oporavku - rekao je Boriša Simanić.

Foto: Starsport

 

Košarkaš Saragose je tokom eliminacione faze Mundobasketa bio najveći izvor motivacije izabranicima selektora Svetislava Pešića.

- Pošto sam imao dve operacije, praktično pet dana nisam znao za sebe. Nisam imao ni telefon. Kada sam prvom prilikom uspeo fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno mnogo moralno podiglo. I meni su značile te njihove pobede, tako da smo se na taj način međusobno dopunjavali. Pratio sam ih preko mobilne aplikacije - nasmejano je rekao krilni centar "orlova".

Osvrnuo se Boriša i na eventualni povratak na parket, odnosno, kada bi se to moglo desiti:

- Za sada ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri meseca ne smem ništa da radim. Posle toga treba da se bubreg… (duboki uzdah, pa nastavlja)... Očekuju me analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati posle toga - zaključio je Boriša Simanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading