SVI SU SE ČUDILI GDE JE ON! Otkriveno zašto Bogdan Bogdanović nije bio na proslavi! Kapiten "orlova" imao SRMTNI SLUČAJ u porodici!

Autor:

Sport

13.09.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razumljiv potez.

SVI SU SE ČUDILI GDE JE ON! Otkriveno zašto Bogdan Bogdanović nije bio na proslavi! Kapiten "orlova" imao SRMTNI SLUČAJ u porodici!

Foto: Starsport

Spektakularan doček imala je košarkaška reprezentacija Srbije posle veličanstvenog uspeha i osvojene srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili, gde je u finalu poražena od Nemačke 77:83.

Izabranici Svetislava Pešića doputovali su u Srbiju 20 minuta posle ponoći u ponedeljak, dok im je dan kasnije priređen doček na platou ispred Skupštine Beograda.

Bilo je jasno da će posle ogromnog broja posetilaca koji su došli na aerodrom, mesta ispred čuvenog balkona biti pretesna da prime sve zainteresovane, naročito kada se čulo da će na njemu, zajedno sa basketašima, izaći i Novak Đoković. Ta slika izazvala je mnogo emocija kako kod prisutnih i ljudi kraj malih ekrana, tako i kod najboljeg tenisera svih vremena koji je zaplakao.

Republika

Foto: FIBA

Bogdan Bogdanović

Slavlje je nastavljeno u jednom beogradskom restoranu, gde su im se pridružile brojne poznate ličnosti, pevači, najbolji igrač Denvera Nikola Jokić koji je odbio da bude deo reprezentacije ovog leta, potom povređeni Vasilije Micić koga takođe nije bilo na Mundobasketu, Nemanja Nedović iz Zvezde Meridianbet, još jedan nesuđeni reprezrentativac u Manili...

Mnogima je, međutim, upalo u oči da na poslednji čin slavlja nije došao kapiten Srbije i najbolji igrač Pešićevog tima na prvenstvu, Bogdan Bogdanović. 

Nekoliko sati pre dočeka on je saznao da je njegov ujak preminuo i to je razlog zbog čega se Bogi nije priključio svojim saigračima. Vrlo jasan i razumljiv Bogdanovićev potez, koji će se ubrzo, baš kao i njegovi saigrači, priključiti Atlanta Hoksima, pred start nove NBA sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading