OVAKAV OSEĆAJ NIJE IMAO! Oglasilo se jedno od NAJVEĆIH pojačanja Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

13.09.2023

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi igrač Crvene zvezde Meridianbet Jago dos Santos Mateus oduševljen prijemom na Malom Kalemegdanu.

OVAKAV OSEĆAJ NIJE IMAO! Oglasilo se jedno od NAJVEĆIH pojačanja Zvezde Meridianbet!

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Crvena zvezda Meridianbet je tokom jučerašnjeg dana završila još jedan zvučni transfer, pošto je ugovor potpisao Nemanja Bjelica.

Iskusni košarkaš se vratio u staro jato, posle kraće epizode u Fenerbahčeu, sa kojim je pre osam godina igrao fajnal-for i bio proglašen za MVP Evrolige.

U međuvremenu, ekipa je postala jača i za reprezentativce, koji su se vratili s obaveza na Mundobasketu. Tako se Brazilac Jago Mateuš dos Santos pre nekoliko dana priključio četi Duška Ivanovića, a zatim odradio prvi trening sa saigračima i novim trenerom.

Foto: fiba.com

 

Iako se odavno za da su Ivanovićev treninzi izuzetno naporni, kao i da teško padaju mnogim igračima, prva reakcija Zvezdinog pojačanja iz nemačkog Ulma je bila sjajna.

Brazilac se odmah oglasio na svom Tviter profilu i podelio sjajne impresije.

 

 

- Prvi trening i osećaj kakav nikad do sad nisam osetio, hvala ti Bože za to. Idemo - napisao je novi plejmejker Crvene zvezde Meridianbet, oduševljen prijemom na Malom Kalemedanu.

Inače, crveno-bele su do sada pojačali: Miloš Teodosić (Virtus), povratnik Dejan Davidovac (CSKA), Džoel Bolomboj (Olimpijakos), Adam Hanga (Real Madrid), Rokas Gedraitis (Baskonija), Šabaz Nejpir (Olimpija Milano), Marko Simonović (Čikago Buls) i Majk Tobi (Barselona), dok su ugovore produžili kapiten Branko Lazić, Stefan Lazarević i Luka Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading