LUDILO NA PROSLAVI U RESTORANU! Jokić i Milutinov u TRANSU zbog OVE pesme! Ode Aleksa u MUZIČARE! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno raspoloženje vladalo je među srpskim asovima.

LUDILO NA PROSLAVI U RESTORANU! Jokić i Milutinov u TRANSU zbog OVE pesme! Ode Aleksa u MUZIČARE! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Košarkaši Srbije, naši basketaši i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković imali su spektakularan doček na platou ispred Skupštine Beograda, gde se više hiljada građana okupilo da proslavi njihove uspehe.

Potom su heroji nacije otišli u popularni beogradskom klubu sa svojim najbližima i uspeh proslavili uz zajedno veče među najbližima, a na tom skupu pridružio im se najbolji košarkaš na planeti Nikola Jokić, sa suprugom Natalijom, Vasilije Micić i Nemanja Nedović.

Najpre su na plato izašli zlatni basketaši, potom srebrni košarkaši sa sve Borišom Simanićem, a potom Novak Đoković i njegova supruga Jelena, pa smo videli spektakl za pamćenje o kojem će se dugo pričati.

Pevali su im i brojni poznati estradni umetnici poput Saše Matić, Vlade Georgijeva, Cece Ražnatović i Edite Aradinović a atmosfera je bila vrela.

Iako nije učestovao na Mundobasketu, Jokić je pokazao da je deo tima, bio je jedan od "najglasnijih" na proslavi.

U jednom trenutku su se Nikola Milutinov i Nikola Jokić zagrlili i pali u trans uz pesmu Dina Merlina, a potom je i Aleksa Avranović uleteo među muzičare i u sovm stilu đuskao i glumio da svira bubnjeve dok je pevala Edita Aradinović.

Ipak, mnogima nije promaklo kako je Jokić došao na proslavu i način na koji je bahato parkirao svoj automobil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading