OGLASIO SE I ĐOKOVIĆ: Pogledajte koju poruku je Novak poslao košarkašima pred ISTORIJSKO FINALE! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.09.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaće naši igrači da posle 23 godine ponovo zasednu na svetski tron.

OGLASIO SE I ĐOKOVIĆ: Pogledajte koju poruku je Novak poslao košarkašima pred ISTORIJSKO FINALE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas, od 14:40, veliko finale Svetskog prvenstva u Manili, a rival našim momcima će biti selekcija Nemačke.

Srbija igra novo finale, prvo posle 2014. godine, a pokušaće da nakon 2002. osvoji novo zlato na šampionatima sveta.

Jasno je da će danas čitava zemlja biti uz male ekrane, tokom bogatog sportskog dana, ali će najveća pažnja biti na košarkašima u finalu Mundobasketa, odnosno na Novaku Đokoviću, koji od 22 sata igra finale US opena.

Upravo se i Novak oglasio iz Njujorka, a poslao je "orlovima" moćnu poruku pred meč za zlato.

- Srećna nedelja svima i finale Svetskog prvenstva. Ja ću biti uz vas, čitava Srbija će biti uz vas. Nadam se da ću ujutru gledati meč, makar nekoliko poslednjih četvrtina. Ponosan sam na sve što ste uradili, na borbi i timskom duhu, zalaganju koje ste pokazali za nacionalni dres. Nadam se da ćemo imati dva od dva u nedelju. Srećno momci, idemo po zlato - poručio je Novak.

Podsetimo, Đoković svoje finale US opena protiv Danila Medvedeva igra od 22 sata, a između košarkša i njega, na teren će i odbojkaši, koji u 18 časova igraju osminu finala EP protiv Češke, odnosno fudbaleri, koji će od 20:45 gostovati Litvaniji u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading