RAZGOVOR NAJBOLJIH NA SVETU: Novak Đoković i Nikola Jokić razmenili reči - dvojica ŠAMPIONA zajedno proslavili uspeh! (FOTO)

Autor:

Sport

13.09.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elita je sinoć bila na istom mestu.

RAZGOVOR NAJBOLJIH NA SVETU: Novak Đoković i Nikola Jokić razmenili reči - dvojica ŠAMPIONA zajedno proslavili uspeh! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Novak Đoković i Nikola Jokić

Basketašima, košarkašima i Novaku Đokoviću je sinoć priređen doček na balkonu Skupštine grada Beograda.

Više desetina hiljada ljudi se okupilo, kako bi proslavili uspehe basketaša, koji su osvojili zlato ove godine na prvenstvu sveta i Evrope, zatim srebro košarkaša na Svetskom prvenstvu u Manili, odnosno osvajanje 24. grend slem titule Novaka Đokovića, koji je do tog uspeha stigao na US openu, savladavši u finalu Danila Medvedeva.

Priređen je veličanstven doček, sportisti su, baš kao i navijači, uživali, a nakon toga su otišli u jedan poznati beogradski lokal, gde su zajedno slavili do ranih jutarnjih sati.

Osim košarkaša koji su osvojili srebro, na okupljanje su došli i mnogi drugi, koji nisu bili deo ovih 12 momaka, a između ostalih, tu su bili i Nikola Jokić, Vasilije Micić, Bobi Marjanović, Nemanja Nedović, ali i mnogi drugi.

Tokom jednog dela večeri, Novak Đoković i Nikola Jokić su se izdvojili, pa razmenili nekoliko reči.

Foto: Privatna arhiva

Novak Đoković i Nikola Jokić

O čemu su dvojica najboljih na svetu razgovarala, da se nagađati, ali nema sumnje da kada pričaju najbolji košarkaš sveta i najbolji teniser u istoriji, razgovor ne može biti nezanimljiv.

Podsetimo, Nole je u Njujorku osvojio 24 grend slem trofej, čime je Rafaelu Nadalu pobegao na dva trofeja razlike, dok je Nikola Jokić po prvi put osvojio pehar NBA lige sa svojim Denver Nagetsima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading