NOVI ŠOU JOKIĆA: Otkačio se sa Gordonom dok su mu svirali na uvce

Autor:

Sport

28.08.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Denvera nisu se obazirali na to što su ih prolaznici snimali dok su u transu.

NOVI ŠOU JOKIĆA: Otkačio se sa Gordonom dok su mu svirali na uvce

Foto: twitter.com/HarrisonWind

Nikola Jokić luduje za sve pare. Dok košarkaši Srbije igraju na Mundobasketu, centar Denvera i njegov saigrač Aron Gordon se bahate po Somboru. Njih dvojica su pre nekoliko dana dala sebi za pravo da blokiraju saobraćaj u jednoj ulici, a sada se pojavio novi snimak na kojem se vidi kako košarkaši izigravaju saobraćajce.

Foto: Tanjug/AP

Gordon i Jokić

Za razliku od prvog snimka na kojem je samo Jokić, na drugom se jasno vidi i Gordon dok su zaustavili saobraćaj i uživaju u svirci trubača na ulici. Nije poznato kada je snimak nastao, ali je evidentno da je kao i prvi usnimljen posle koncerta Cece Ražnatović u Somboru.

 

 

Za njih je takvo ponašanje očigledno bilo potpuno normalno i nisu se obazirali na to što automobili ne mogu da prođu, što im vozači sviraju, ali ni na to što su ih svi snimali mobilnim telefonima. Zato ne čudi da se sve više snimaka pojavljuje po društvenim mrežama. Jedan od snimaka podelio je na društvenim mrežama i američki novinar Harison Ving koji prati Denver. Na njemu su košarkaši u potpuno opuštenom izdanju dok uživaju u zvucima trube a Jokić pada u trans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading