NEĆETE VEROVATI KOLIKO JOKIĆ DAJE NA GARDEROBU: NBA as ne prestaje da šokira Srbe

Autor:

Sport

14.08.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola na trkama u Somboru nosio na sebi 7.600 dinara, odnosno oko 65 evra. Isti žuti šorts, "silejdžijka" i crveni kačket mu postali zaštitni znak, samo su papuče nove.

NEĆETE VEROVATI KOLIKO JOKIĆ DAJE NA GARDEROBU: NBA as ne prestaje da šokira Srbe

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić na svoj izgled ne daje ni pet para! Imajući u vidu koliko srpski centar zarađuje u NBA ligi i šta nosi na sebi kada je u civilu to se može i bukvalno shvatiti. Naime, as Denvera je na nedeljnim trkama u rodnom Somboru bio u društvu saigrača Erona Gordona, ali se nije "skockao" već je veorvatno došao u onome u čemu inače sedi kod kuće.

A to mu nije prvi put, već je Džokeru to preraslo u naviku. Jokić je na sebi imao obične papuče, čak je bilo teško videti marku, izgledno su čak i ne brendirane, žuti Najk šorts koji već godinama nosi na konjičkim trkama, običnu belu potkošulju, popularnu "silejdžijku", i crveni kačket koji redovno nosi na hipodromu.

Foto: Republika.rs

 

I sve to zajedno na Nikoli košta prema slobodnoj proceni oko 65 evra! Najskuplji je šorts jer je poznata marka u pitanju i u prodavnicama u Srbiji za njega treba platiti oko 4.000 dinara, s tim da je u Americi na rasprodajama verovatno i jeftiniji. Pod uslovom da ga nije dobio besplatno od sponzora. Kačket košta 2.000 dinara, pomenute nemarkirane papuče se mogu kupiti za oko 1.200 dinara, a majica na bretele već za 400 dinara. I to u prodavnicama, dok je na pijacama i buvljaku još jeftinije, a imajući u vidu kako se ponaša ne bi bilo iznenađenje da Jokara i tamo kupuje.


Koliko je Jokić skromno obučen, pogotovo u odnosu na njegova primanja, svedoči vreme za koje zaradi svoj autfit. Za pomenutih 65 evra, tačnije 7.600 dinara, Nikola utroši 43 sekunde života, odnosno potrebno je da udahne oko 14 puta imajući u vidu da odrastao čovek u minutu prsečno napravi oko 20 udisaja.

Foto: printscreen/Instagram

Ne skida ga - Nikola i ranije nosio isti crveni kačket

Naime, zvezda Denvera je na leto 2022. potpisala tada najveći ugovor u NBA istoriji vreda 264 miliona dolara za pet sezona. To je po godini 52,8 miliona, danu 144.658 dolara, satu 6.027, a minutu 100,4 dolara. Pretvoreno u evra dolazimo do pomenutih 91,3 evra, pa je 65 evra Jokićeva zarada za 43 sekunde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading